Prințul William duce mai departe actele de caritate ale regretatei sale mame

Prințul William evidențiază situația dificilă a persoanelor fără adăpost, subliniind că sprijinul său nu se diminuează în ciuda schimbării rolului său regal ca Prinț de Wales.

Marți, 17 ianuarie, Prințul William a vizitat centrul londonez al Depaul, o organizație fondată în 1989, care lucrează în comunitățile locale din Marea Britanie pentru a preveni și a atenua impactul lipsei de adăpost asupra vieții oamenilor.

Prințul de Wales a fost inspirat să îi ajute pe cei fără adăpost de regretata sa mamă, Prințesa Diana, care i-a dus pe el și pe fratele său, Prințul Harry, la adăposturi pentru persoanele fără adăpost pentru a afla mai multe despre această problemă. William este în prezent patronul a două organizații de caritate, The Passage și Centrepoint (pe cea din urmă a susținut-o și regretata sa mamă, Prințesa Diana).

De fapt, Diana a vizitat Depaul de trei ori – în 1990, 1993 și 1995 – deschizând primul cămin Depaul Trust din Willesden în iunie 1995.

În timpul vizitei sale de joi dimineață, prințul s-a întâlnit cu personalul și a vorbit cu clienții, foști și actuali. El a aflat cum serviciile de sprijin oferite de organizația caritabilă includ locuințe de sprijin pe termen mediu și lung și sprijin care îi ajută pe tineri să aibă acces la educație și la un loc de muncă și să își gestioneze sănătatea mintală și bunăstarea.

De asemenea, William a fost pus la curent cu serviciile inovatoare de prevenire a lipsei de adăpost ale organizației caritabile, de la ateliere educaționale în școli până la sprijin familial și mediere. De asemenea, organizația are un serviciu premiat, Nightstop, care oferă cazare de urgență în aceeași noapte în casele unor gazde instruite și verificate din Marea Britanie.

Cu ocazia împlinirii a 40 de ani, în iunie anul trecut, William a luat parte la un interviu pentru The Big Issue, care sprijină persoanele fără adăpost, și chiar a vândut exemplare pe străzile din Londra.

„Refuz să cred că lipsa de adăpost este o realitate irevocabilă a vieții. Este o problemă care poate fi rezolvată, dar care necesită o atenție continuă și o rețea de sprijin cuprinzătoare”, a scris el pentru The Big Issue, scrie People.

Biroul Prințului de Wales spune că Depaul împărtășește acest concept, organizând ateliere de lucru cu școlile pentru a le oferi tinerilor cunoștințele și abilitățile de care au nevoie pentru a face față provocărilor lor și pentru a preveni lipsa de adăpost în rândul tinerilor. Depaul colaborează, de asemenea, cu guvernul, autoritățile locale, grupurile religioase și alte ONG-uri pentru a dezvolta noi modalități de a răspunde la problema persoanelor fără adăpost.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri