Prințul William a dezvăluit ce piesă cânta mama sa, Prințesa Diana, în mașină

Prințul William a împărtășit o amintire specială a răposatei sale mame, Prințesa Diana. Într-un episod din seria Apple Fitness+ Time to Walk, care s-a difuzat pe 6 decembrie, William a dezvăluit care era melodia preferată a Dianei pe care o cânta în mașină, ca o modalitate de a-și calma anxietățile.

„Una dintre melodiile pe care mi le amintesc și în ziua de azi și mă bucur destul de mult în secret, este piesa „The Best' a Tinei Turner, deoarece stând pe bancheta din spate, cântând, mi s-a părut ca un un adevărat moment de familie… Când o ascult acum, mă duce înapoi la acele plimbări cu mașina și îmi reamintesc multe lucruri despre mama mea', a declarat Prințul William.

Acum, William este ocupat să creeze momente speciale cu proprii săi copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, scrie People.

„În cele mai multe dimineți există o luptă masivă între Charlotte și George pentru a afla ce melodie se cântă dimineața. Și, acum, trebuie să acord prioritate ca într-o zi cineva să facă asta, iar în altă zi să fie rândul altcuiva. Așa că George pune într-o zi, apoi Charlotte în alta', a mai adăugat el.

O melodie pe care Charlotte și George o iubesc este „Waka Waka' al lui Shakira a mai spus Ducele de Cambridge.

„Una dintre melodiile pe care copiii le iubesc în acest moment este Shakira, ‘Waka Waka. Sunt o mulțime de mișcări ale șoldurilor', spune William.

De asemenea, el a dezvăluit că Charlotte se folosește de aceste ocazii pentru a-și arăta abilitățile de dans. Micuța prințesă ia lecții private de balet.

„Charlotte, în special, aleargă prin bucătărie în rochiile ei, cu chestii de balet', spune tatăl mândru. „Ea îl înnebunește complet pe Louis care o urmărește încercând să facă același lucru. Este un moment cu adevărat fericit în care copiilor le place să danseze și să cânte.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete