Prințul Louis va împlini 3 ani pe 23 aprilie. Cum s-a schimbat drăguțul prinț de când s-a născut?

Prințul Louis va împlini 3 ani pe 23 aprilie. Cum s-a schimbat drăguțul prinț de când s-a născut?

Kate, în vârstă de 39 de ani și Prințul William, în vârstă de 38 de ani, au trei copii frumoși, George, în vârstă de șapte ani, prințesa Charlotte, în vârstă de cinci ani și Louis care va împlini trei ani pe 23 aprilie.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă Ducii de Cambridge îi vor marca ziua de naștere și o vor face publică.

Ducesa de Cambridge este un fotograf amator și anul trecut i-a încântat pe fani împărtășind noi poze cu toți cei trei copii ai ei de ziua lor.

Kate și William au împărtășit o serie adorabilă de fotografii cu Louis jucându-se cu vopsele pentru degete. Acesta picta un curcubeu ca tribut pentru medicii aflați în lupta cu noul coronavirus. Vezi o galerie foto impresionantă cu draguțul prinț de la naștere până acum.

A treia aniversare a lui Louis cade într-un moment trist pentru Familia Regală, care este în doliu după moartea prințului Philip. Cu toate acestea, este probabil ca Ducii de Cambridge să marcheze public ziua de naștere a lui Louis pe social media. Părinții regali ar putea alege să împărtășească noi fotografii ale fiului lor pe Instagram și Twitter.

Louis este al cincilea în linie la tron ​​și, deși este puțin probabil să fie vreodată rege, este totuși un membru mult prețuit al Familiei Regale. Louis, Charlotte și George nu au putut participa la înmormântarea prințului Philip sâmbătă din cauza restricției impuse de pandemie. O sursă regală a declarat că modul în care Prințul William le-a spus copiilor săi despre moartea prințului Philip este sfâșietor.

„William le-a spus lui George, Charlotte și Louis că prințul Philip a plecat în ceruri și acum este un înger.'

George și Charlotte sunt ambii elevi la Thomas’s Battersea, la o mică distanță de reședința regală. Se crede că a fost amânat începutul lui Louis la creșă din cauza pandemiei.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete