Prințul Harry, supărat pentru modul în care a fost tratat în timpul Jubileului de Platină

Prințul Harry dorește scuze din partea familiei regale pentru modul în care a fost tratat în timpul jubileului de platină al reginei, susține un expert.

Angela Levin, care a petrecut un an cu Ducele de Sussex în timp ce își scria biografia, susține că Ducele de Sussex este „absolut furios'. De asemenea, aceasta susține că Harry nu a verificat agenda fratelui său înainte de a se urca în avionul care l-a dus înapoi acasă cu soția Meghan și copiii Lilibet, în vârstă de unu, și Archie, în trei ani.

Mai mult decât atât, William și Harry nu s-ar fi întâlnit deloc în privat în timpul celor patru zile ale jubileului. Soții Sussex s-au întâlnit cu regina, iar aceasta ar fi refuzat să facă publică o fotografie cu micuța Lilibet. Cu prințul Charles și Camilla s-ar fi întâlnit în spatele ușilor închise.

„Cred că a fost foarte, foarte supărat că a fost în mare măsură ignorat. Încă simte că i se datorează scuze. Dar el este cel care ar trebui să-și ceară scuze. El a spus în timpul interviului cu Oprah lucruri extrem de dure la adresa tatălui și a fratelui lui. Nu poți să fii nepoliticos în privința oamenilor și să te aștepți ca ei să-și deschidă din nou inimile pentru tine', a declarat, pentru The Sun, Angela Levin.

Cuplul a organizat sâmbătă o petrecere cu ocazia zilei de naștere a micuței Lilibet la Frogmore Cottage, invitând copiii lui Zara și Mike Tindall.

„Se presupune că i-au invitat pe Kate, William și copiii la petrecere. Cu toate acestea, nu s-au gândit că William și Kate vor fi în Țara Galilor și că se vor întoarce să se pregătească pentru concertul Jubilee de după-amiază, așa că nu au putut să meargă'.

Meghan Markle și Prințul Harry au participat public la un singur eveniment jubiliar, slujba de mulțumire de la St Paul’s. Au fost așezați în al doilea rând și peste culoar de Kate și William în timpul evenimentului. Cele două cupluri nu și-au vorbit și nici nu și-au intersectat privirile.

Înainte de slujbă, Harry a fost văzut râzând și discutând cu familia și prietenii în timp ce stătea lângă soția sa. Angela Levin a declarat că ei i s-a părut furios Harry și pare că ar regreta ceea ce a pierdut.

Ea a spus că Harry ar fi trebuit să viziteze Marea Britanie într-un „moment mai liniștit' pentru a face pace cu fratele său.

„Nu te poți aștepta să fii aproape dacă ai doar câteva minute', a spus expertul pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri