Prințul Harry și Meghan Markle, părinți pentru a doua oară. Fetița lor are un nume special

Prințul Harry și Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit vineri părinți pentru a doua oară. Fetița s-a născut la un spital din Santa Barbara, California, are 3,500 kg și poartă două nume speciale, care fac trimitere la Familia Regală.

În cazul lui Archie (în imagine), părinții l-au prezentat presei la câteva zile după naștere. Acum au preferat să transmită vestea printr-un comunicat de presă, fără nicio poză. „Pe 4 iunie, am fost binecuvântați cu sosirea fiicei noastre Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina, și rămânem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am simțit venind din întreaga lume. Vă mulțumim pentru bunătatea și susținerea voastră continue în această perioadă specială pentru familia noastră', au declarat cei doi.

Prințul Harry și Meghan Markle au ales un nume special: „Lilibet Diana'

Numele pe care cei doi părinți l-au ales pentru fiica lor este cu adevărat special. Fetița, pe care cei doi au prezentat-o Lili, va purta două nume deosebite. Numele întreg este Lilibet Diana “Lili” Mountbatten-Windsor. Lilibet este numele de alint al Reginei Elisabeta a II-a din copilărie. Iar Diana a fost ales pentru a onora memoria mamei lui Harry, „prințesa inimilor', Diana. De altfel, numele micuței a devenit unul dintre cele mai căutate pe motoarele de căutare, după anunțarea veștii.

Cum a reacționat Familia Regală?

Conform BBC, reacția Familiei Regale nu a întârziat să apară: „Regina, Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall, precum și Ducele și Ducesa de Cambridge au fost anunțați și sunt încântați de veste' a transmis Palatul Buckingham.

Lili Diana este a unsprezecea nepoată a reginei și a opta în linia de succesiune la tronul britanic.

Citește și: Prințesa Diana, scrisoare emoționantă despre fiii ei

Foto: Profimedia Images

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri