Prințul Harry și Meghan Markle își pierd titlurile regale! Ce vor fi obligați să facă cei doi?

Prințul Harry și Meghan Markle își pierd titlurile regale

Și-au dorit să devină independenți din punct de vedere financiar, dar acest lucru a venit la pachet cu o serie de noi măsuri. Prințul Harry și Meghan Markle își pierd titlurile regale! Ce vor fi obligați să facă cei doi?

După lungi discuții și analize, regina Elisabeta a II-a a hotărât să respecte dorința ducilor de Sussex de a renunța la rangul de membri seniori ai familiei regale britanice, oferindu-le astfel posibilitatea de a deveni independenți. Astfel, statutul celor doi se va schimba radical și vor fi obligați să facă un lucru la care nimeni nu se aștepta.

Prințul Harry și Meghan Markle își pierd titlurile regale! Ce vor fi obligați să facă cei doi?

Prin intermediul unui comunicat oficial, regina Elisabeta a II-a a anunțat că prințul Harry și Meghan Markle își vor pierde titlurile regale. Mai exact, oamenii nu li se vor mai adresa folosind formula “Alteța Sa Regală”. Mai mult decât atât, cei doi nu vor mai beneficia de finanțare din partea familiei regale britanice având în vedere că nu vor mai fi membri activi și vor fi obligați să restituie banii folosiți pentru renovarea Frogmore Cottage, care va rămâne reședința lor din Marea Britanie.

“După mai multe luni de discuții, sunt mulțumită că împreună am găsit o cale constructivă pentru nepotul meu și familia acestuia. Harry, Meghan și Archie vor rămâne mereu membri iubiți ai familiei. Recunosc provocările pe care le-au întâmpinat ca urmare a controlului din ultimii doi ani și sprijin dorința lor de a avea o viață independentă. Vreau să le mulțumesc pentru munca depusă în întreaga țară, în Commonwealth și în alte locuri și sunt în mod special mândră de Meghan pentru cât de rapid s-a integrat în familia noastră. Este dorința întregii noastre familii ca acordul de astăzi să le permită să înceapă o viață nouă, cu bucurii și liniștită.”, se arată în comunicatul transmis de regina Elisabeta a II-a.

După ce au primit binecuvântarea reginei, prințul Harry și Meghan Markle vor putea duce o viață independentă. Deși inițial cei doi și-au dorit să o sprijine în continuare pe suverană, fără finanțare publică, acest lucru nu va mai fi posibil. Prințul Harry a declarat că decizia lor este una firească și a venit din dorința de a-și proteja familia.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry, Meghan Markle și regina Elisabeta a II-a.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ce spune Magda Vasiliu despre Meghan Markle: Nu este o frumusețe clasică, dar…'

Prima fotografie cu chipul băiețelului Simonei Gherghe. Vlad este superb!

Fosta iubită a prințului Harry refuză să vorbească despre el și Meghan Markle! „Nu îmi voi exprima nicio opinie pentru că …'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete