Prințul Harry și Meghan Markle, condiție pentru a o vedea pe Regina Elisabeta a II-a

Prințul Harry și Meghan Markle se vor întoarce în Marea Britanie și aveau planificată o vizită la Regina Elisabeta a II-a, însă se pare că s-ar putea să nu se poată realiza acest lucru dacă nu se rezolvă o problemă care durează de mai mult timp.

Cuplul așteaptă să se decidă dacă ar trebui să primească protecție din partea poliției metropolitane, finanțată de contribuabili.

Ei vor vizita Marea Britanie luna viitoare pentru a participa la un summit pentru tineret în Manchester și la premiile WellChild Awards pentru copiii grav bolnavi și familiile lor, pentru care Harry a fost patron.

În prezent, programul lor lasă libere zilele de miercuri și joi – dar nu se așteaptă o excursie la Balmoral pentru a o vedea pe regină, potrivit Telegraph, citat de The Sun.

Sursele au declarat pentru ziar că deciziile cuplului privind călătoriile în Marea Britanie vor depinde dacă și ce securitate va fi acordată. Au participat doar la evenimentele oficiale ale Casei Regale cu ocazia Jubileului de Platină, ceea ce înseamnă că au beneficiat de aceeași securitate ca și ceilalți membri ai familiei.

Nu ar fi avut parte de o astfel de securitate atunci când călătoreau singuri prin țară. Prințul Harry a susținut că o echipă de protecție privată nu ar avea acces la suficiente resurse pentru a-și menține familia în siguranță.

Iar anterior a declarat că familia sa ar trebui să primească automat securitate permanentă în Marea Britanie, în ciuda faptului că au renunțat la titlurile regale.

El s-a oferit să plătească pentru protecția Met, dar avocații Ministerului de Interne au declarat, în cadrul unei audieri, că “securitatea personală de protecție din partea poliției nu este disponibilă pe bază de finanțare privată”.

În iulie, el a obținut dreptul de a contesta procesul în instanță.

Regina, în vârstă de 96 de ani, plănuia să se întoarcă la Palatul Buckingham sau la Castelul Windsor pentru a numi noul prim-ministru luna viitoare, dar acum este posibil să rămână în Scoția din cauza problemelor de mobilitate.

Noul prim-ministru va face un drum dus-întors de peste 1000 km pentru a o vedea pe regină la Balmoral, în cadrul unei ceremonii istorice care va pecetlui tranziția puterii. Ar fi pentru prima oară când așa-zisul sărut al mâinilor are loc în afara Londrei sau Windsor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri