Britanicii sunt convinși că Prințul Harry se va întoarce la familia regală fără Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat planurile de a renunța la titlurile de Înalte Alteţe Regale în ianuarie 2020. Pentru a marca aniversarea „Megxitului', Express.co.uk a realizat un sondaj cu privire la modul în care cuplul este perceput de cititorii săi.

În urma sondajului s-a constatat că britanicii credeau că Harry se va întoarce într-o bună zi în Marea Britanie la familia sa, dar fără Meghan. Ducele și ducesa de Sussex s-au mutat la Santa Barbara, California, în iulie anul trecut, la doar câteva luni după ce și-au întrerupt oficial legăturile cu familia regală. Ultimele lor misiuni oficiale regale au avut loc în februarie și martie 2020.

În timp ce cuplul s-a stabilit la mii de kilometri distanță de Palatul Buckingham, Express.co.uk și-a întrebat cititorii dacă cred că cuplul se va întoarce vreodată în Marea Britanie și la rudele lui Harry.

Jumătate din cele 25.781 de răspunsuri au votat „da, doar Harry o va face', cu 50 la sută (12.900 de persoane), în timp ce șase la sută (1.455 de persoane) credeau că cei doi se va întoarce împreună.

Apoi, cititorii au explicat de ce cred că Harry se va întoarce singur, însă mulți dintre ei au declarat că ar trebui să rămână acolo unde sunt.

„Cred că Harry vrea să se întoarcă, ea s-ar întoarce, însă puterea este în mâinile reginei!'

Alți participanți la sondaj sunt de părere că Harry și Megan nu se mai pot întoarce vreodată la familie sau că familiei regale îi este chiar mai bine fără ei.

O parte dintre aceștia au considerat că relația lui Harry și Meghan este condamnată și va avea în scurt timp divorț. În acest caz, au crezut că ducele va dori să se întoarcă în Marea Britanie și la Familia Regală.

„Nu pot să văd căsnicia lor durabilă și Harry se va întoarce, cel mai probabil. Harry va dori să se întoarcă când Megan va divorța de el'.

După o relație ce a durat mai puțin de doi ani, Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă în Capela Sf. Gheorghe de la Castelul Windsor pe 19 mai 2018. Cei doi împreună cu fiul lor, Archie, locuiesc în Santa Barbara, intr-o superbă vilă.

Construită în 2003, locuința în stil mediteranean include, pe lângă numeroasele dormitoare, living-uri, bucătării și băi desigur, o bibliotecă, o sală de fitness, două saune separate (una uscată, una umedă), un lift, o piscină, sală de biliard, cramă, teren de tenis și cinema.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete