Prințul Harry s-a angajat! Ce job are Ducele de Sussex?

Prințul Harry s-a angajat! Ce job are Ducele de Sussex?

Prințul Harry a primit un loc de muncă ca director executiv la un startup din Silicon Valley, axat pe coaching și sănătate mintală.

Ducele de Sussex a fost învestit marți ca ofițer șef de impact la firma BetterUp.

O declarație de pe site-ul companiei spunea: „Prințul Harry, ducele de Sussex este un umanitarist, militar veteran, susținător al proiectelor destinate sănătății mintale și ecologist.'

„În calitate de cofondator al Archewell, el se concentrează pe stimularea schimbărilor sistemice în toate comunitățile prin muncă non-profit, precum și prin activități creative. Misiunea Archewell, care include în prezent Fundația Archewell, Archewell Productions și Archewell Audio, este unită în spatele convingerii adânci că compasiunea este forța culturală definitorie a secolului XXI.

Prințul Harry a muncit de-a lungul vieții sale de până acum pentru progresul cauzelor care îl pasionează. Este fondatorul Jocurilor Invictus, o platformă pentru personalul militar rănit și bolnav care folosește sportul ca parte a reabilitării lor, precum și Travalyst, o entitate non-profit formată din mai multe agenții mari de turism online din lume.

În plus, el a cofondat Sentebale împreună cu dragul său prieten, prințul Seeiso din Lesotho, în memoria muncii caritabile a mamei lor în combaterea crizei HIV și servește ca președinte al African Parks, o organizație neguvernamentală axată pe protejarea ecosistemelor africane în parteneriat cu guvernele și comunitățile locale'.

„Am intenția de a contribui la crearea unui impact în viața oamenilor. Coachingul proactiv oferă posibilități nesfârșite de dezvoltare personală, conștientizare sporită și o viață mai bună', a declarat Prințul Harry, pentru Wall Street Journal.

Rolul lui în această compania va fi de a evalua strategia produsului, contribuțiile caritabile și de a vorbi despre sănătatea mintală. El nu va avea oameni în subordine și nu va gestiona rapoartele direct, ci va merge la San Francisco să lucreze când pandemia de coronavirus se va termina.

Titulatura sa (Chief Impact Officer) este rară, cu puține companii corporatiste care dețin astfel de funcții. Este mai des utilizat la firmele nonprofit.

„Este un rol semnificativ și plin de profunzime', a declarat Alexi Robichaux, CEO-ul BetterUp, care l-a cunoscut pe Harry printr-un prieten anul trecut.

Omul de afaceri nu a dezvăluit detalii despre angajarea prințului și nici despre suma pe care o va câștiga. Omid Scobie, care este prietenul lui Meghan Markle, a scris pe Twitter că Harry era deja un fan al aplicației firmei.

„Ducele era deja un fan al aplicației firmei, care are antrenori care lucrează cu persoane precum Hilton, Chevron, Salesforce', a scris Omid Scobie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete