Prințul Harry nu a cântat imnul național în timpul slujbei de la înmormântarea Reginei

Toți telespectatorii spun același lucru: Prințul Harry nu a cântat imnul național la înmormântarea Reginei.

Slujba de înmormântare de la Westminster Abbey a fost urmărită de un număr record de telespectatori și evident, toată lumea a stat cu ochii pe familia regală și pe invitații veniți din toate țările pentru a aduce un ultim omagiu Reginei. În timpul slujbei, pe internet au circulat zvonuri cum că Prințul Harry părea să nu cânte imnul național.

Prințul Harry a fost așezat în spatele tatălui său, Regele Charles și a mamei vitrege Camilla, Regina consoartă. În timpul slujbei, acesta a fost vizibil emoționat. A avut-o alături pe soția lui Meghan Markle pe tot parcursul serviciului religios.

Nu a vrut să cânte God save the King la înmormântarea Reginei?

În timpul slujbei, pe măsură ce întreaga congregație – inclusiv lideri mondiali și oaspeți distinși – au cântat imnul național nou cu God Save The King de la sfârșitul ceremoniei, Harry părea să nu cânte. A fost surprins de camerele de filmat în timp ce se uita în jur, mișcându-și gura doar din când în când – fapt ce a stârnit un val de discuții online.

Acest lucru i-a determinat pe unii telespectatori să susțină că nu a putut să cânte imnul național, deoarece făcea o încercare disperată de a-și contracara lacrimile.

Primii care au observat au fost internauții de pe Twitter, o persoană a întrebat: „Harry nu a cântat imnul național?' Între timp, un alt utilizator a remarcat: „Harry nu a cântat imnul național și continuă să se uite la William. Foarte ciudat!' Un al treilea a intervenit, sugerând: „Harry trebuie să fi știut că publicul l-ar observa clar că nu cânta imnul național.”

În ciuda afirmațiilor, nu este clar dacă Prințul Harry a cântat imnul național sau nu.

A cântat alte imnuri în timpul slujbei dar NU imnul național

Conform protocolului, Regele Charles nu cântă imnul național, deoarece este despre el însuși – deși Regina Elisabeta a II-a cânta imnul când era pe tron.

Alți conspiraționiști au speculat că o lumânare a fost „plasată' intenționat pentru a ascunde chipul ducesei de Sussex în timpul serviciului de la Westminster Abbey. Cu toate astea, nu există nicio sugestie că amplasarea uneia dintre cele patru lumânări în jurul sicriului Majestății Sale a fost poziționată intenționat pentru a ascunde chipul ducesei.

Cu toate acestea, utilizatorii Twitter s-au înghesuit pe site-ul de socializare pentru a-și împărtăși părerile despre comporamentul Ducelui și Ducesei de Sussex.

Kate Middleton, dezvăluiri despre întrebarea sfâșietoare pe care i-a pus-o Prințul Louis

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri