Prințul Harry era hotărât ca fiica lui să se numească „Lili” încă de acum doi ani

Meghan Markle și Prințul Harry

După ce au anunțat nașterea fetiței lor duminică, Meghan Markle și Prințul Harry au împărtășit semnificația specială din spatele numelui fiicei lor, Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor.

Ducele și ducesa de Sussex au declarat că numele Lili l-au ales ca semn de respect pentru bunica lui Harry, regina Elisabeta, a cărei poreclă încă de mic copil este Lilibet. Dar numele a fost în atenția mândrului tată de cel puțin câțiva ani.

Când Meghan și Harry îl așteptau pe Archie în 2019, au vizitat orașul Birkenhead și au auzit sugestii de nume într-un grup de copii. Harry și-a arătat interesul pentru numele „Lily', întrebând o mamă cum s-a hotărât ca numele fiicei sale să fie unul de floare.

„Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la ora 11:40, sub atenta supraveghere a medicilor și a personalului de la Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, California. A cântărit 3.500 g. Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și bine. Lili este numită după străbunica ei, Majestatea Sa Regina, a cărei poreclă de familie este Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales pentru a onora iubita ei răposată bunică, Prințesa „Inimilor', a transmis cuplul duminică.

Regina Elisabeta și familia regală au reacționat imediat și s-au arătat încântați de veștile bune.

„Regina, Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall și Ducele și Ducesa de Cambridge au fost informați și sunt încântați de vestea nașterii fiicei Ducilor de Sussex', a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

„Suntem cu toții încântați de vestea fericită a sosirii bebelușului Lili. Felicitări pentru Harry, Meghan și Archie', au scris ducii de Cambridge ulterior pe pagina lor de facebook, alături de o poză cu Harry, Archie și Meghan însărcinată. 

În noul său documentar AppleTV + The Me You Cant See, pe care l-a creat împreună cu Oprah Winfrey, ducele de Sussex a dezvăluit că unul dintre primele cuvinte ale fiului său a fost „bunica', ca un semn dulce pentru printesa Diana.

Potrivit lui Harry, o fotografie a regretatei sale mame, care a murit tragic la vârsta de 36 de ani în urma unui accident de mașină în Paris în 1997, este în prezent agățată în creșa lui Archie, din Montecito, California.

„Am o fotografie cu ea în creșa lui și a fost unul dintre primele cuvinte pe care le-a spus, în afară de „mama', „tata', atunci era „bunica'. Bunica Diana. Este cel mai dulce lucru, dar, în același timp, mă întristează într-adevăr, pentru că ar trebui să fie aici', a spus el.

Harry a reflectat și asupra pierderii Diana.

„Mi-aș dori să o fi întâlnit pe Meghan. Aș vrea să fie în preajma lui Archie', a spus el.

Mai mult decât atât, proaspătul tătic de doi crede că mama sa ar fi fost mândră de bărbatul care este astăzi și de viața pe care a creat-o pentru familia sa.

„Da, nu am nicio îndoială că mama mea ar fi incredibil de mândră de mine. Trăiesc viața pe care ea și-a dorit să o trăiască singură, trăind viața pe care a vrut să o putem trăi. Nu numai că știu că este incredibil de mândră de mine, dar că m-a ajutat să ajung aici. Și niciodată nu am simțit prezența ei mai mult ca în ultimul an', a spus el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete