Prințul Harry, discurs emoționant despre momentul în care a știut că Meghan Markle este „sufletul său pereche”

Prințul Harry i-a oferit soției sale, Meghan Markle, o urare specială în timpul discursului său de la Națiunile Unite.

Cuplul a apărut luni la New York, unde Harry s-a adresat adunării în cadrul Zilei Nelson Mandela. În timpul discursului, prințul Harry a vorbit despre propria pasiune pentru Africa încă de la prima sa vizită, la vârsta de 13 ani – inclusiv despre modul în care aceasta l-a legat de două femei importante din viața sa: soția sa, Meghan, și mama sa, prințesa Diana.

„În cea mai mare parte a vieții mele, a fost linia mea de salvare, un loc în care am găsit pacea și vindecarea de nenumărate ori. Este locul unde m-am simțit cel mai aproape de mama mea și unde am căutat alinare după ce a murit și unde am știut că am găsit un suflet pereche în soția mea”, a spus Prințul Harry, scrie People.

Meghan și Prințul Harry au călătorit împreună în Africa de mai multe ori, inclusiv o vizită în Botswana la începutul relației lor, în vara anului 2016, după doar două întâlniri pe parcursul a două zile consecutive la Londra.

„Am reușit să o conving să vină și să mi se alăture în Botswana. Am dormit împreună în tabără, sub stele. A venit și s-a alăturat mie timp de cinci zile acolo, ceea ce a fost absolut fantastic. Așa că atunci am fost cu adevărat singuri, ceea ce a fost crucial pentru mine pentru a mă asigura că avem șansa de a ne cunoaște unul pe celălalt”, a declarat Harry după logodna lor, potrivit sursei citate.

Harry s-a asigurat că Meghan va avea mereu o amintire a locului special, alegând un diamant din Botswana ca piesă centrală a inelului ei de logodnă. Piatra este flancată de două diamante mai mici din colecția personală a Prințesei Diana.

Harry, care a numit Africa „a doua sa casă”, a făcut atât călătorii publice, cât și private în această țară de-a lungul anilor. El a ajutat la lucrări de conservare, în special în ceea ce privește rinocerii și elefanții, pe lângă faptul că a ajuns să cunoască oamenii și problemele lor.

Prince Harry addresses the United NationsSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Discursul Prințului Harry

În discursul său, prințul Harry a amintit și de o fotografie a prințesei Diana și a lui Mandela, făcută în 1997, care se află „pe peretele meu și în inima mea în fiecare zi” și care i-a fost dăruită de arhiepiscopul Desmond Tutu.

„Când m-am uitat prima dată la fotografie, imediat ceea ce mi-a sărit în ochi este bucuria de pe fața mamei mele. Încântarea pură de a fi în comuniune cu un alt suflet atât de angajat să servească umanitatea', a declarat Harry, în vârstă de 37 de ani.

El a continuat spunând că Mandela era, de asemenea, “radiant”, în ciuda tuturor greutăților pe care le-a îndurat.

„Era încă capabil să vadă bunătatea din umanitate, încă plin de viață, cu un spirit frumos care îi ridica pe toți cei din jurul său. Nu pentru că închidea ochii la urâțenia, la nedreptățile lumii, nu. El le vedea clar. El le trăise. Ci pentru că știa că le putem depăși”, a spus Harry despre fostul președinte sud-african și apărător al drepturilor civile.

Foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete