Prințul Harry a avut o reuniune „foarte specială” cu Regina la câteva săptămâni după interviul cu Oprah

Prințul Harry a avut o reuniune „foarte specială' cu regina la înmormântarea prințului Philip, în ciuda consecințelor interviului său cu Oprah Winfrey, susțin autorii cărții „Găsirea libertății'.

Aceste declarații au venit la doar câteva săptămâni după ce ducele de Sussex și soția sa, Meghan Markle, au acuzat un membru al familiei regale de rasism și că prințul William și Charles sunt „prinși' de îndatoririle lor.

Cu toate acestea, tensiunile dintre Harry și Firmă au fost lăsate deoparte la înmormântarea Ducelui de Edinburgh. Cei doi frați au fost văzuți vorbind în timp ce mergeau alături de Kate Middleton.

Și într-o versiune actualizată a biografiei neautorizate a lui Harry și Meghan, Finding Freedom, se susține că prințul s-a bucurat, de asemenea, de o așteptată reuniune cu Majestatea Sa, petrecând cea mai lungă perioadă din viața sa, fără a o vedea.

„Să se vadă după atât de mult timp, poate cea mai lungă perioadă în care nu o văzuse pe regină, a fost foarte special', a declarat o sursă autorilor Omid Scobie și Carolyn Durand, potrivit Town and Country.

„În ciuda a tot ce s-a întâmplat, el are cea mai mare dragoste și respect pentru ea. Viața ei dedicată Regatului este una dintre multele modalități prin care Majestatea Sa l-a inspirat.'

Potrivit sursei, Harry și-a petrecut cea mai mare parte a timpului după înmormântare cu prințesa Eugenie și soțul ei Jack Brooksbank.

Ducele și ducesa sunt prieteni apropiați cu perechea, care a preluat fosta lor reședință Frogmore Cottage în urma mutării lor în America. Înainte de a se muta în aprilie 2019, Meghan și Harry au renovat întreaga clădire inclusă în clasa a II-a din secolul al XIX-lea, plătind contribuabilului 2,4 milioane de lire sterline, deși ulterior, suma a fost rambursată.

„Găsirea libertății', publicată inițial anul trecut și scrisă de Scobie și Durand, relatează povestea romantică a lui Harry și Meghan din perioada scurtă ca membri ai monarhiei înainte ca aceștia să se desprindă pentru a-și forma o nouă viață pentru ei și fiul Archie în SUA.

Cartea va fi relansată în curând și va include un nou epilog care acoperă evenimente precum interviul din primăvară cu Oprah Winfrey și moartea prințului Philip.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete