Prințul George și Prințesa Charlotte își vor petrece vacanța de vară împreună cu Regina Elisabeta a II-a. Micuții vor avea parte de activități inedite

Vacanțele petrecute la bunici sunt fabuloase și în fiecare vară parcă ne-am dori să dăm timpul înapoi și să retrăim vremurile în care ograda bunicilor devenea Raiul nostru. Lucrurile nu stau altfel nici în familiile regale, copiii regali având des ocazia să-și petreacă timpul liber în compania bunicilor sau străbunicilor.

Chiar dacă “ograda” este curtea Castelului Balmoral din Scoția, bucuria pe care ți-o dă timpul petrecut în compania bunicilor nu poate fi comparată cu nicio altă bucurie. Cu atât mai mult cu cât bunicii sau străbunicii de viță nobilă nu te lasă să te plictisești nicio secundă și îți umplu ziua cu activități dintre cele mai plăcute, mai interesante și mai provocatoare.

Prințul George și Prințesa Charlotte vor avea parte, în vacanța de vară, de activități special pregătite pentru ei de Regina Elisabeta a II-a

În prima parte a vacanței de vară, care a debutat la începutul lunii iulie, George și Charlotte și-au petrecut timpul cu bunicii din partea mamei. Urmează o perioadă mai lungă de timp pe care o vor petrece în compania străbunicii, Regina Elisabeta a II-a, la Castelul Balmoral din Scoția, reședința de vară a Reginei.

Grant Harrold, fostul majordom al Prințului Charles, a dezvăluit pentru express.co.uk că Regina este o bunică exemplară, care se preocupă îndeaproape de activitățile de vacanță ale strănepoților: “Acum că Regina a ajuns la 93 de ani, numărul obligațiilor sale regale s-a redus. Asta înseamnă că va avea mai mult timp la dispoziție, va ieși cu strănepoții, vor face împreună plimbări, îi va duce să călărească“, a precizat fostul majordom. Ba, mai mult, suverana îi va însoți pe micuți la magazinele de dulciuri de pe domeniul Balmoral pentru a-și cumpăra bomboane.

Citeste si

De ce Meghan Markle și prințul Harry nu dețin custodia băiețului lor?

8 lucruri mai puțin cunoscute despre Ducesa de Cambridge

10 reguli de protocol în Familia Regală Britanică

Surse foto: hepta, northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete