Prințul George, atât de dezamăgit de rezultatul finalei EURO 2020!

O seară tristă pentru englezi, dar mai ales pentru Prințul George! Tristețea de pe chipul său este nu doar evidentă, dar atât de înduioșător de dureroasă. Campionatul Euro 2020 a fost câștigat de Italia, cu scorul de 3-2 în defavoarea Angliei. 

Prezent alături de părinții săi în tribunele oficiale ale stadionului Wembley, micul George (8 ani) a asistat cu sufletul la gură la finala Euro 2020 dintre Anglia și Italia. Golul englezilor din minutul 2 i-a luat prin surprinde pe toți și a adus zâmbetul pe buze prințului George. Părea că, de data aceasta, șansele sunt de partea englezilor. Mai ales că Italia nu fusese învinsă de Anglia niciodată într-un turneu major.

George și William, în ținute asortate

La fel ca la meciul precedent la care a asistat, Anglia-Germania, George și tatăl lui, Prințul William, s-au prezentat îmbrăcați elegant. Au purtat costume asortate, cu cravate în culorile Angliei. Dacă la partida anterioară, Kate a purtat un sacou roșu, de data aceasta a optat pentru un sacou simplu, alb.

Veselia de pe chipul lui George a început să se stingă în repriza a doua, când Italia a egalat. Meciul a avut parte de prelungiri și, în cele din urmă, de loviturile de la 11 metri. Acestea au adus victoria italienilor, spre marea dezamăgire a lui George. De altfel, pe rețelele de socializare, circulă imagini cu chipul lui George și cu mesajul „toată lumea din Anglia, acum'.

George, un fan al fotbalului

Prințul George calcă pe urmele tatălui său în materie de sport. Prin urmare, și meciurile de fotbal sunt una dintre activitățile sale preferate. De altfel, se știe că echipa lui preferată de fotbal este Aston Villa și, atunci când participă la meciurile acesteia, nu are rețineri în a-și manifesta bucuria, atunci când echipa sa preferată înscrie.

 

 

Citește și: Adela Popescu a născut! Iată prima poză cu micuțul!

Foto: Profimedia Images

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete