Prințul Charles și Prințul William planifică întoarcerea Ducilor de Sussex în Anglia

Prințul Charles și Prințul William planifică întoarcerea Ducilor de Sussex în AngliaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

După ce au renunțat la statutul de membri seniori ai Familiei Regale Britanice, Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în Canada. Acolo se confruntă, însă, cu o problemă majoră: sunt hărțuiți de papparazzi. Îngrijorați de situația celor doi, Prințul Charles și Prințul William planifică întoarcerea Ducilor de Sussex în Anglia.

Prințul Charles și Prințul William fac planuri pentru întoarcerea Ducilor de Sussex în Anglia

Potrivit The Mirror, surse apropiate ale Familiei Regale au declarat că Charles și William au înțeles perfect situația neplăcută cu care se confruntă Ducii de Sussex, motiv pentru care le-ar fi propus acestora să revină în Regatul Unit fără să-și reia îndatoririle regale. Se pare că cei doi se tem că presiunea exercitată asupra ducilor pe insula din Vancouver, unde locuiesc, ar putea avea un impact major asupra cuplului.

Palatul este foarte îngrijorat cu privire la situația Ducilor de Sussex. În afara familiei, ei sunt foarte vulnerabili“, a declarat o sursă pentru The Sunday Times. Aceeași sursă a mai menționat faptul că William și Charles fac deja planuri pentru situația în care Harry și Meghan s-ar răzgândi și ar consimți să se întoarcă sub aripa protectoare a Familiei Regale.

Meghan Markle l-a dat în judecată pe fotograful care a pozat-o plimbându-și câinii

De când au pășit pe pământ canadian, cuplul regal a fost permanent în vizorul papparazzilor. Aceștia nu mai pleacă din fața casei lor din Vancouver. ba, mai mult, se pare că fotografii ar fi încercat chiar să îi surprinsă în interiorul casei.

Recent, Meghan a fost fotografiată în timp ce ieșise la o plimbare cu Archie și cu cei doi câini ai familiei. Potrivit avocatului celor doi duci, imaginile nu au fost un motiv de bucurie. Publicația online TMZ a dezvăluit că avocații ducilor de Sussex au trimis o scrisoare mai multor publicații britanice în care se arată că Meghan și Prințul Harry vor da în judecată orice publicație care va publica respectivele imagini.

„Sunt probleme serioase de siguranță implicate atunci când paparazzii conduc în astfel de zone retrase doar pentru a fotografia alte persoane', se arată în respectiva scrisoare.

Citeste si 

Meghan Markle, nou proces în instanță! Ducesa de Sussex dă în judecată fotograful care a urmărit-o în timpul unei drumeții în Vancouver, dar și publicațiile care au cumpărat imaginile

Fosta iubită a prințului Harry refuză să vorbească despre el și Meghan Markle! „Nu îmi voi exprima nicio opinie pentru că …'

Foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete