Prințul Charles își dezvăluie temerile legate de copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Prințul Charles este îngrijorat de lumea în care Meghan Markle și Prințul Harry își vor crește copilul.

Primul copil al lui Meghan Markle și al Prințului Harry se va naște în primăvara lui 2019.

Omul care va deveni rege, în curând, a vorbit despre viitorul lui nepot și despre modul în care copilul va fi afectat de schimbările climatice.

Prințul Charles , un vechi ecologist, vrea să lase această lume un loc mai bun pentru copiii și nepoții săi.

“Sunt pe cale să am un alt nepot. Bănuiesc că și câțiva dintre voi au nepoți sau vor avea în curând “, a spus Prințul Charles, potrivit The Telegraph.

“Mi se pare o nebunie dacă o să-i dăm drumul acestei lumi complet poluate, distruse și distruse”. Toți nepoții merită un viitor mai bun”, a continuat acesta.

Prințul a vorbit și despre reducerea cantității de plastic care poluează Oceanele.

“Un început bun a fost făcut. Problema resturilor de plastic din mediul înconjurător, în special Oceanul, este acum pe ordinea de zi.
“Cu toate acestea, trebuie să ne menținem acolo, deoarece cantitatea de plastic care intră în Ocean în fiecare an este, în mod incredibil, stabilită să se înrăutățească mai degrabă decât să fie mai bună. Nu putem, într-adevăr, să permitem ca această situație să continue.
“O soluție este realizabilă și pur și simplu trebuie făcută din toate motivele noastre – și, mai presus de toate, pentru viabilitatea pe termen lung a tuturor acelor specii din mare care deja suferă din cauza acțiunilor noastre”, a declarat Prințul Charles.

 

Iulia Sandu

Foto; hepta.ro

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete