Prințul Charles dezvăluie secretul sănătății și energiei sale în această perioadă aglomerată dinaintea Jubileului de Platină

Prințul Charles a fost un om ocupat în ultimul timp. Nu numai că a fost în locul reginei la deschiderea parlamentului, dar la scurt timp după aceea a plecat în Canada pentru un turneu regal cu ducesa Camilla.

Jubileul de platină se apropie și este imperativ ca viitorul rege să fie sănătos, iar regalul tocmai a dezvăluit ce îl menține în formă maximă. În timpul unei vizite la o piață din Ottawa, Prințul Charles a lăudat virtuțile alimentului de bază din bucătăriile canadiene, siropul de arțar, descriindu-l ca fiind „bun pentru voi'.

Printul Charles s-a uitat la diverse produse interesante cu sirop de arțar și a comentat: „Sunt lucruri grozave, lucruri grozave', adăugând „este bun pentru voi'.

Prințul Charles s-a arătat, de asemenea, interesat de un stand de usturoi din piață, iar un comerciant a împărtășit: „Întreaba despre usturoiul sălbatic, a vrut să știe cum îl prepari și i-am spus că poate fi murat sau mâncat așa cum este, este mai blând decât usturoiul obișnuit'.

Prințul de Wales are dreptate că siropul de arțar este bun pentru sănătatea noastră. Siropul de arțar are un conținut mineral impresionant, inclusiv zinc, care este excelent pentru susținerea sistemului imunitar și magneziu, care este adesea inclus în suplimentele de susținere a somnului.

Având în vedere că viitorul rege are câteva săptămâni ocupate înaintea lui, aprovizionarea cu zinc prin consumul de sirop de arțar este o idee grozavă. S-a dovedit că zincul reduce virusurile răcelii cu 50%, scrie Hello Magazine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete