Prințesa Mako din Japonia a pierdut statutul regal după ce s-a căsătorit cu un om de rând

După o logodnă care a durat câțiva ani, Prințesa Mako din Japonia s-a căsătorit cu un bărbat care nu face parte din vreo familie regală. 

Prințesa Mako din Japonia s-a căsătorit cu iubitul ei și a părăsit familia regală. Nepoata împăratului, care a fost logodită timp de câțiva ani cu iubitul ei de la facultate, a suferit de tulburare de stres post-traumatic (PTSD) din cauza controlului sub care a fost supusă.

Mako și Kei Komuro, ambii în vârstă de 30 de ani, și-au anunțat logodna în urmă cu patru ani.

Logodna a fost inițial lăudată în țară, dar tabloidele au relatat despre un scandal financiar în care a fost implicată mama domnului Komuro, care a determinat presa să se întoarcă împotriva lui.

Căsătoria lor a fost amânată, iar Kei Komuro a părăsit Japonia pentru a studia la New York în 2018 și s-a întors în Japonia abia luna trecută. Pentru ca aceștia să se căsătorească, un oficial de la Agenția Casei Imperiale (IHA), care conduce viața familiei regale, a depus actele la un birou local.

Princess Mako and Kei Komuro press conference in TokyoSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Au decis să renunțe la ritualurile și ceremoniile tipice nunților regale, inclusiv la o recepție. Mako a refuzat, de asemenea, o plată unică de aproximativ 944.000 de lire sterline, oferită de obicei femeilor regale care se căsătoresc cu oameni de rând și devin cetățeni obișnuiți.

Kei Komuro a apărut în fața casei sale dimineața purtând un costum închis la culoare și o cravată. S-a înclinat scurt în fața echipajelor de filmare, dar nu a spus nimic. Cei doi se vor muta la New York unde vor locui împreună.

Cu toate acestea, Mako va locui pe cont propriu în Tokyo pentru ceva timp după nuntă pentru a se pregăti de mutare. Va trebui să solicite primul pașaport din viața ei.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete