Prințesa Charlotte, două etape majore când va începe noul an școlar

Prințesa Charlotte crește atât de repede. În această toamnă, prințesa de șase ani se va întoarce la școala Thomas’s Battersea din sud-vestul Londrei, unde va începe oficial Anul 2. Potrivit Hello! magazine, aceasta este o etapă importantă din două motive.

În primul rând, va marca sfârșitul unei ere pentru Charlotte, deoarece Anul 2 este ultimul an al școlii inferioare din Regatul Unit. În Anglia, școala primară este uneori împărțită în două etape.

Elevii din anul 1 și anul 2 (care sunt de obicei copii de cinci și șase ani) se află în prima etapă, cunoscută sub ca nivel inferior, în timp ce copiii mai mari (cei cu vârste cuprinse între șapte și 10 ani care se află în anii 3 -6) sunt în a doua etapă, denumită nivel junior.

Cea de-a doua etapă a anului 2 pe care Charlotte o așteaptă cu nerăbdare (sau nu, în funcție de modul în care se simte în ceea ce privește testarea standardizată) este primul ei SAT, scrie marieclaire.com.

În Marea Britanie, SAT reprezintă  “Standard Assessment Tests” („Testele de evaluare standard') și se referă la examenele pe care copiii de școală primară le dau în anii 2 și 6, ca o modalitate de a-și evalua progresul academic. Copiii de vârsta lui Charlotte sunt testați la matematică și lectură (și există un test opțional în limba engleză care acoperă gramatica, punctuația și ortografia).

Spre deosebire de majoritatea testelor standardizate din alte state, SAT-urile nu sunt temporizate, ceea ce le face inerent mai puțin inducătoare de stres. Charlotte ar putea fi, de asemenea, ultimul membru al familiei regale care va da SAT-urile din anul 2, care urmează să devină opțiune începând din 2023, potrivit The Good Schools Guide (Ghidului pentru școlile bune) din Marea Britanie .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete