Prințesa Charlotte, dezvăluiri despre moștenirea sa incredibilă

Familia regală britanică a creat o colecție extraordinară de bijuterii, bijuterii neprețuite și istorice care se transmit din generație în generație. Fiind singura fiică a prințului William și a prințesei Kate, prințesa Charlotte va avea într-o zi acces la câteva piese rafinate, deținute anterior de străbunica ei, Regina Elisabeta a II-a.

Dar ea este, de asemenea, pe cale să moștenească o piesă cu adevărat remarcabilă, care va însemna, fără îndoială, foarte mult pentru tatăl ei, William. Charlotte urmează să primească emblematica tiară Spencer, care a aparținut anterior regretatei sale bunici, prințesa Diana.

Diana a ales să poarte această bijuterie în ziua nunții sale cu Prințul Charles, în iulie 1981. Tiara strălucitoare este concepută în stil ghirlandă și prezintă o inimă centrală flancată de șiruri continue, intercalate cu flori în formă de stea și trompetă. Este încrustată cu diamante circulare și tăiate în formă de trandafir, montate în aur.

Tiara a fost moștenită de tatăl Dianei, John Spencer, al 8-lea conte Spencer, la mijlocul anilor ’70 și, ca atare, a rămas în proprietatea familiei Spencer. A fost expusă la Londra în 2022, moment în care a fost confirmată și moștenirea lui Charlotte.

Potrivit Hello!, o descriere plasată alături de tiară spunea, în parte: „La mijlocul anilor 1970, John Spencer, al 8-lea conte Spencer, a moștenit tiara. Ulterior, aceasta a fost purtată de toate cele trei fiice ale sale la nunta lor: Lady Jane, în 1978; Lady Sarah, în 1980; și, în cele din urmă, Lady Diana, anul următor, în 1981. Tiara a fost purtată cel mai recent de Celia McCorquodale – nepoata celui de-al zecelea conte Spencer Charles – la nunta sa din primăvara anului 2018. Tiara Spencer urmează acum să fie moștenită de Prințesa Charlotte.”

Se pare că Prințesa Charlotte se pregătește să intre în lumina reflectoarelor alături de cei doi frați ai ei la încoronarea bunicului lor, Regele Carol. Prințesa și fratele ei mai mare, prințul George, vor participa probabil la ceremonia propriu-zisă, care va avea loc pe 6 mai la Westminster Abbey.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete