Prințesa Charlene vorbește pentru prima dată despre zvonurile privind divorțul de Prințul Albert

Prințesa Charlene de Monaco a clarificat zvonurile despre divorțul de soțul ei, Prințul Albert. Într-un interviu sincer pentru ziarul Monaco-Matin, aceasta a respins știrile „răutăcioase'.

Într-un interviu pentru ziarul Monaco-Matin, aceasta a respins știrile „răutăcioase'. Mama a doi copii a petrecut cea mai mare parte a anului trecut departe de Monaco, după ce s-a îmbolnăvit în Africa de Sud, în mai 2021.

„Vrei să vorbim despre zvonurile despre divorț sau despre noua mea casă din Elveția? Încă mi se pare regretabil că mass-media vinde astfel de zvonuri despre viața mea, relația mea. Ca toți ceilalți, suntem ființe umane și, ca toate ființele umane, avem emoții și slăbiciuni, doar familia noastră este expusă presei și cea mai mică slăbiciune este transmisă. Am discutat împreună despre aceste articole rău intenționate și el a făcut totul pentru a mă proteja pe mine și pe copiii noștri', a declarat Prințesa Charlene.

Formula E 2022 Monaco ePrix, 4th meeting of the 2021-22 ABB FIA Formula E World Championship, Circuit de Monaco, Monaco, Principality of Monaco – 30 Apr 2022SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În timpul perioadei de recuperare din Africa de Sud, prințesa a ratat cea de-a zecea aniversare a nunții cu Albert în iulie, palatul postând o serie de videoclipuri care documentau căsătoria lor pentru a comemora această piatră de hotar.

Acum, întoarsă acasă cu familia ei, Charlene apreciază dragostea pe care a primit-o de la apropiații regali. „Sunt foarte fericită că mă întorc acasă în Monaco și cu familia mea. Am primit atât de multe mesaje pozitive și calde când am fost departe de Monaco și le mulțumesc pentru sprijinul acordat', a mai spus ea.

În septembrie anul trecut, prințul Albert a fost, de asemenea, forțat să abordeze zvonurile, insistând că nu există o ruptură între el și soția sa, Prințesa Charlene.

„Ea nu a părăsit Monaco cu scandal! Nu a plecat pentru că era supărată pe mine sau pe oricine altcineva. Motivul pentru care Charlene rămâne în străinătate este cauzat de „complicațiile medicale' în urma unei infecții severe la urechi, nas și gât. Trebuia să fie doar o săptămână, maximum zece zile de ședere și ea este încă acolo acum pentru că a avut această infecție', a declarat la acea vreme Prințul Albert pentru People.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete