Prințesa Charlene, din nou la Monaco. Cum se simte soția Prințului Albert?

Complicațiile medicale în urma intervenției chirurgicale au prelungit șederea lui Charlene în Africa de Sud cu câteva luni.

Potrivit People, Prințesa Charlene, în vârstă de 43 de ani, a sosit în Franța luni dimineața devreme, după un zbor de noapte din Durban, Africa de Sud. Mama celor doi copii a aterizat la ora locală 8:30, când a coborât din avionul privat al soțului ei, Prințul Albert, la Nisa. Întoarcerea ei pune capăt lunilor de speculații cu privire la dispariția ei bruscă și prelungită din Monaco.

Potrivit Nice Matin, ea s-a reunit cu soțul Prințul Albert și cu gemenii lor în vârstă de 6 ani, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, care au întâmpinat-o cu un buchet mare de flori, înainte ca toți să plece cu elicopterul spre Monaco.

Princess Charlene of Monaco pictured on the tarmac at Nice airport walking the dog on her return after a ten-month stay in South Africa.SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Prințesa a stat în Africa de Sud de la începutul lunii mai, din cauza unei infecții ORL care a necesitat o serie de intervenții chirurgicale corective în timpul absenței sale de șase luni. Separarea prelungită a stârnit numeroase speculații cu privire la căsnicia regalilor.

Atât Charlene, cât și Albert au negat vehement zvonurile. Luna trecută, Albert, în vârstă de 63 de ani, a declarat exclusiv pentru PEOPLE că Prințesa și-a încheiat operațiile, „era într-o formă bună și avea o stare de spirit mult mai bună' și că se va întoarce „foarte curând' la Monaco.

Într-o conversație cu PEOPLE înainte de a pleca la summitul de mediu COP26 din Glasgow, Scoția, cu copiii cuplului, Prințul a spus că așteaptă doar aprobarea finală din partea echipei medicale a lui Charlene înainte de a „trimite avionul'.

Tot în octombrie, Charlene a spus într-un interviu că abia așteaptă să vadă copiii. Vorbind înainte de „operația finală' , ea a explicat că sănătatea ei continua să se îmbunătățească.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete