Prințesa Anne a Marii Britanii, un destin zbuciumat. GALERIE FOTO excepțională

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Prințesa Anne a Marii Britanii este singura fiică a Reginei Elisabeta a II-a și a Prințului Filip și sora mai mică a Prințului Charles. Este cea de-a șaptea deținătoare a titlului de Prințesă regală și în prezent este a unsprezecea în linia de succesiune la tronul britanic.

Prinţesa Anne a Marii Britanii este o prezenţă discretă în cadrul monarhiei britanice şi nu se ştiu foarte multe lucruri despre viaţa sa privată. Ceea ce se știe cu siguranță – și nu a fost niciodată un secret pentru nimeni – este relația foarte apropiată pe care o are cu regina Elisabeta a II-a, bazată pe prietenie şi încredere.

Deși născută într-o familie cu sânge albastru, în mijlocul căreia nu i-a lipsit nimic, Prințesa Anne nu a fost ferită de suferință. Căci, nu-i așa, bogăția nu este o condiție necesară și suficientă a fericirii.

Prințesa Anne a Marii Britanii, de la agonie la extaz

În 1973, Prinţesa Anne s-a căsătorit cu locotenentul Mark Phillips. A fost o nuntă ca în povești, însă căsnicia lor a fost departe de a fi una fericită. Cei doi au avut doi copii, Peter și Zara, însă se pare că locotentul, avansat între timp în rang de căpitan de armată, nu era prea încântat de liniștea pe care i-o oferea căminul construit alături de Prințesa Anne.

Citește și Dezvăluiri din interiorul Casei Regale Britanice: „Prințul Charles și-a dorit o fată'

Așa că și-a făcut o amantă în Noua Zeelandă și, mai mult decât atât, i-a dăruit și un copil. Această întâmplare nu a fost doar o lovitură puternică pentru Casa Regală Britanică, dar a zdruncinat serios sufletul Prințesei Anne. Inevitabil, a urmat divorțul. Din fericire, Prințesa a reușit să-și găsească liniștea alături de comandantul Timothy James Hamilton Laurence, acesta devenind primul membru al Familiei Regale Britanice, după regele Henry al VIII-lea, care s-a recăsătorit după un divorţ.

Prințesa Anne, la un pas de a fi răpită

 

Un alt eveniment nefericit, care nu a rămas fără urmări la nivelul psihicului Prințesei Annei, a fost tentativa de răpire care a avut loc în anul 1974. Prințesa împreună cu soțul său de atunci, Mark Phillips, se întorceau de la Palatul Buckingham, când o mașină le-a blocat calea. Șoferul celeilalte mașini a coborât, a tras mai multe focuri de arme rănind câteva persoane, apoi i-a cerut Prințesei să iasă din mașină.

Citește și Promisiunea sfâșietoare pe care prințul William i-a făcut-o Prințesei Diana după divorțul de prințul Charles. Din păcate, nu și-a mai putut-o respecta

 

Din fericire, un fost boxer aflat la fața locului l-a luat prin surprindere pe atacator, l-a lovit și a ajutat-o pe prințesă să fugă. Conform informațiilor din anchetă, se pare că atacatorul dorea o răscumpărare de 2-3 milioane de lire sterline, pe care să o doneze ulterior sistemului de sănătate.

Sursa foto: northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete