Botez regal pentru Mihai al României! Când și unde are loc creștinarea băiețelului Principelui Nicolae

Un eveniment special va avea loc în curând! Principele Nicolae a anunțat când și unde va avea loc bptezul băiețelului său, al lui Mihai al României.

La două luni de la venirea lui pe lume, mai precis pe 18 iunie, părinţii săi, Alina-Maria de Roumanie şi Nicholas Medforth Mills (aşa cum figurează Principele Nicolae în acte), îl vor boteza ortodox, în credinţa şi tradiţia Familiei Regale române.

„Alături de soția mea, Alina Maria de Roumanie ne bucurăm să anunțam săvărșirea Tainei Sfântului Botez fiului nostru, Mihai', a scris Nicolae pe contul de socializare.

botez-baiat-principele-nicolaeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Taina botezului va avea loc la Catedrala Încoronării din Alba Iulia.

Principele Nicolae are 3 copii

Fostul principe Nicolae a anunțat pe 15 aprilie, printr-un comunicat de presă, că a devenit tată de băiat. Alina de România, soția lui, a născut un bebeluș perfect sănătos la una dintre maternitățile din București.

„Cu recunoştinţă profundă pentru darul Proniei Divine şi cu o nemărginită bucurie, vă împărtăşesc vestea naşterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie, la ora 02:05. Strănepotul Regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea şi fiul nostru sunt în stare de sănătate perfectă', a dezvăluit el.

„Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului şi a unei zile istorice, de mari emoţii pentru bunicul meu, Regele Mihai şi deopotrivă pentru poporul român: Reîntoarcerea în România de Sfintele Paşti, acum 30 de ani, după 45 de ani de exil. Mulţumim cu recunoştinţă tuturor românilor care ne sunt alături cu dragostea şi entuziasmul lor', a mai transmis nepotul regelui Mihai.

Așadar, Principele Nicolae are doi copii cu Alian de România și o fetiță mai mare din relația cu Nicoleta Cîrjan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete