Primul purificator din lume care îndepărtează virusul SARS-CoV-2 din aerul de la interior

Primul purificator din lume care îndepărtează virusul SARS-CoV-2 din aerul de la interior

Blueair, liderul mondial in tehnologiile de purificare a aerului, ridica la un nou nivel stacheta performantei, confirmand faptul ca modelul HealthProtect™ 7400 este capabil sa indeparteze 99,99% din particulele active ale virusului SARS-CoV-2 din aerul din interior, asa cum s-a demonstrat printr-o serie extinsa de teste, realizate de catre MRIGlobal, una dintre cele mai bine cotate organizatii americane non-profit de cercetare, intr-un mediu controlat de laborator si in conditii de maxima siguranta. Astfel, Blueair HealthProtect™ 7400 devine primul purificator de aer din lume care isi aduce aportul la sporirea masurilor de siguranta si de protectie prin reducerea incarcaturii virale din aerul respirat in spatiile inchise.

Eficienta dovedita in retinerea si neutralizarea virusului SARS-CoV-2: cum a fost realizata testarea

De-a lungul celor 25 de ani de excelenta in sistemele de purificare a aerului, Blueair a colaborat indeaproape cu laboratoare de testare independente, pentru a demonstra, intr-o maniera cat mai corecta, transparenta si impartiala, eficienta tehnologiilor proprii, unice in lume si definite prin inovatie. Pentru testele la care a fost supus modelul HealthProtect™ 7400, Blueair a apelat la MRIGlobal, organizatie americana independenta si non-profit, care si-a asumat o misiune extrem de delicata si de complexa: analiza in detaliu a capacitatii purificatorului de aer de a indeparta particulele active ale virusului SARS-CoV-2 dintr-o camera de laborator ultra-securizata (clasa trei), cu suprafata de 0.37 m³.

Claim-urile companiei Blueair s-au bazat intotdeauna pe fapte, pe dovezi palpabile si date concrete, acesta fiind si motivul pentru care brandul a realizat testele de performanta folosind particule reale si active de virus (nu substituti ai acestuia), presurizate cu ajutorul unui nebulizator, in scopul de a replica intr-o maniera cat mai fidela, modul in care se raspandesc in aer picaturile expirate de o persoana infectata. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, expunerea la particule cu incarcatura virala ridicata, constituie principalul mod de contaminare cu SARS-CoV-2. Transmiterea virusului se poate face fie prin contact direct (de exemplu, imbratisari sau strangeri de mana), fie prin aer, riscul fiind mult mai ridicat in interior, decat in aer liber.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse