Primul magazin Casa Rusu din Bucuresti

Primul magazin Casa Rusu din Bucuresti
Uncategorized

Magazinul, care se intinde pe o suprafata de 4.000 metri patrati, a fost deschis pentru public pe data de 15 mai 2010. “In primele doua zile de la deschidere, peste 7.000 de oameni au vizitat magazinul si am incasat peste 200.000 euro, cu o rata de conversie de 80%”, a declarat Cristian Rusu, director general Casa Rusu.

Potrivit lui Rusu, motivul pentru care au decis sa se extinda intr-o perioada de criza este politica tarifara a companiei. “Putem avea niste preturi mici atat datorita productiei de serie mare, cat si pentru ca sunt vanzari directe fara interventia unui retailer, iar clientii pot gasi aici preturi de fabrica. Astfel, tarifele sunt, in medie, cu 20% mai mici decat cele ale concurentei”, a mai Rusu, care a adugat ca firma pe care o conduce lucreaza cu marje de profit cuprinse intre 8 si 10 procente.

Divizia de retail, compania Casa Rusu, numara deja 9 magazine in orase precum Timisoara, Sibiu, Cluj-Napoca, Deva, Pitesti, Brasov si Bucuresti. “In afara de magazinul din Bucuresti, in 2010 avem in plan deschiderea a inca 4 magazine in Targu-Mures, Contanta, Budapesta (prima unitate din afara tarii) si Bucuresti.”, a mai declarat reprezentantul Casa Rusu.

Cel mai mare client la producatoruli de mobila este reteaua de magazine Dedeman. “Circa 80-90% din mobilierul din Dedeman este fabricat de Rus Savitar. In magazinul Casa Rusu deschis in Capitala nu se gasesc articole din Dedeman pentru a nu crea concurenta”, a mai declarat reprezentantul companiei.

Potrivit acestuia, anul trecut producatorul de mobila a livrat mobila in valoare de 5 milioane de euro catre reteaua Dedeman.

Infiintata in Timisoara in 1994, compania dispune in prezent de 2 fabrici, dintre care una total automatizata, dotata cu cele mai moderne linii de fabricatie din Europa de Sud-Est. Investitia totala in cele 2 fabrici depaseste 15 milioane de euro.

Compania are in prezent 360 de angajati, dintre care 140 lucreaza in cele doua unitati de productie.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din