Primele imagini din noua casă în care s-au mutat Anca Serea și Adi Sînă

Noua casă Anca Serea și Adi SînăîSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Avantaje îți prezintă imagini inedite cu noua casă în care s-au mutat Anca Serea și Adi Sînă.

Tot mai mulți la număr, tot mai puțin spațiu pentru Anca Serea, Adi Sînă și super familia lor. Acesta este motivul pentru care cei doi părinți au decis să se mute cu „arme' și bagaje într-un spațiu mai mare.
Așa a apărut în viața lor vila de 2 etaje din Pipera, pe care au ales-o în detrimentul fostei locuințe cochete din Cernica.

„Ne doream mai mult spaţiu şi am decis să facem această schimbare majoră. Casa în care ne-am mutat este situată în Pipera şi am închiriat-o. Încă nu am cumpărat-o pentru că este important pentru noi să vedem cum se vor acomoda copiii. Ei merg la aceleaşi şcoli şi grădiniţe, aici nu am făcut deloc modificări şi nici nu cred că vom face pentru că nu vrem să le dăm peste cap programul. Dacă lor le va fi bine aici, atunci noi vom cumpăra această frumoasă căsuţă', a declarat Adi Sînă.

În Ajun de Sfântul Nicolae toate pregătirile, începute cu o lună în urmă, au fost gata, iar cei 8 membri ai familiei Sînă s-au putut acomoda fiecare în camera lor. Bine că am menționat despre camerele lor, pentru că tocmai de aici s-a născut această idee a mutatului, după cum confirmă frumoasa Anca. “Am dorit să ne mutăm într-o casă mai mare. Copiii stăteau câte doi într-o cameră şi am vrut ca fiecare să aibă propriul spaţiu. Așa ne simțim mai relaxaţi şi mai liniştiţi”.

2 etaje, 7 dormitoare și un living… De atâta spațiu este nevoie pentru clanul Sînă care este format din Anca Serea (38 de ani) şi Adi Sînă (42 de ani), plus cei 6 copii ai lor. David are 18 ani, Sara 12 ani, Noah a împlinit 6 ani, Ava 5 ani, Moise a împlinit 3 anişori, iar cel mai mic membru al familiei este o fetiţă pe nume Leah care s-a născut pe 14 august, anul acesta.

Vila are două etaje și este așa cum și-au dorit, spațioasă și luminoasă și se află într-un cartier de lângă București. Momentan nu este mobilată complet, pereții sunt de un alb imaculat, iar parchetul ales este în nuanțe de alb și gri. Fiecare copil va avea camera lui, cu dressing și baie proprie. Așa cum era de așteptat, dormitorul matrimonial este foarte mare și are un dressing impresionant, fix cum și-a dorit Anca.

Foto: PR

Citește și:

Lavinia Pîrva, despre intervențiile estetice: „Le-am făcut publice de fiecare dată'

Tily Niculae a dezvăluit sexul și numele celui de-al doilea copil!

Actrița s-a logodit deși în adolescență nu voia să se căsătorească sau să aibă copii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete