Primele imagini de la botezul fiicei Cristinei Bălan. Preotul nu a acceptat ca evenimentul să fie filmat

Cristina Bălan și-a botezat fetița sâmbătă, 20 mai. La eveniment au participat doar membrii familiei și prietenii foarte apropiați. Nici petrecere nu a făcut, căci în vară vrea să-și sărbătorească toți trei copiii.

Cristina Bălan, care e mama a doi gemeni cu sindrom Down, a născut în decembrie 2022 o fetiță perfect sănătoasă. Botezul l-a făcut abia acum, în luna mai. „Trăiesc o perioadă atât de frumoasă, zâmbesc mereu. Chiar vorbeam cu soţul meu că dacă nu erau gemenii care să ne solicite atât de mult aveam deja vreo 5-6 plozi. Treaba merge atât de frumos… Este extraordinar de liniştită, de dragă, pare un copil înţelept, nu ştiu cum să spun.

Am fost foarte stresată la botez, nu voiam să plângă. A ieşit la iveală dragonul din mine, voiam să îmi iau copilul în braţe. Nu a plâns atât de tare niciodată în cele 5 luni de viaţă. Era şi obosită, era ora de nani. Gemenii sunt fascinaţi de ea, mă ajută cu scutecele, îmi aduc hăinuţele, suntem o echipă. Vor să o ia în braţe, o fac să râdă, sunt tare încântaţi de ea. Ei împlinesc 10 ani în august. Atunci am decis să facem petrecerea de botez, să îi sărbătorim pe toţi trei', a povestit vedeta despre eveniment și viața cu trei copii în emisiunea lui Cătălin Măruță.

SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Fetiţa ne-a schimbat viaţa, am o altă vârstă, percep altfel lucrurile. Mă bucur mai mult de acest copil, sunt mai prezentă, apreciez mai mult totul. Mi-am propun să slăbesc, să ajung la silueta de dinainte de naştere, iau lucrurile uşor. Nu vreau să demonstrez nimic, vreau să mă simt bine.

Rochia o să o iau când o să fiu mulţumită de felul în care arăt. Nu îmi place de mine rubensiana, ca să zic aşa. Într-o zi vom veni în formula completă, să ocupăm toată canapeaua, gemenii sunt foarte energici', a mai declarat Cristina Bălan.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete