Primele imagini de la botez cu nașii și micuța Josephine! Gina Pistol și Smiley, cerere specială pentru invitați

Primele imagini de la botez cu nașii și micuța Josephine! Gina Pistol și Smiley, cerere specială pentru invitați

Încă de la începutul primăverii, viața Ginei Pistol și a lui Smiley s-a schimbat radical. Imediat ce a venit pe lume micuța Josephine Ana, cei doi au fost copleșiți de emoții și au împărtășit cu fanii lor detalii din casă și din perioada de acomodare cu fetița.

Ceea ce au ținut mare secret a fost data botezului, motiv pentru care în acest weekend au fost dați de gol de unii invitați când au postat pe rețelele de socializare imagini de la marele eveniment, deși i-au rugat pe aceștia să nu facă poze.

De curând, Gina a postat totuși câteva imagini de la botez și un mesaj emoționant prin care le mulțumea tuturor pentru prezență, dar și pentru urările făcute.

„Duminică a fost o zi specială pentru noi. Am avut alături familia și persoanele dragi. Am avut și vreme bună 😁 Vă mulțumim pentru gândurile bune', a fost mesajul Ginei Pistol.

De asemenea, Smiley a împărtășit cu fanii săi imagini de la fericitul eveniment cu un mesaj la fel de profund și plin de iubire.

„Duminica aceasta pentru noi a fost cod roșu de iubire. ❤️ Am avut familia alături, prietenii și persoanele dragi pentru a o sărbatori cu toții pe cea mai iubită ființa din viața noastră. Josephine, ești TOT!', a scris Smiley pe rețelele de socializare.

Petrecerea a fost una extrem de relaxantă, degajată și plină de voie bună. Unii dintre invitați au ales chiar să se răcorească în piscină. Printre invitații prezenți au fost Andreea Banică, Speak și Stefania, Jo și Juno, Emilian, Jean Gavril, Șerban Cazan și Andreea Savin.

„Cu greu au găsit această locație de vis, care este un adevărat paradis. Din fericire au găsit o zi liberă, însă am înțeles că va fi ocupată toată vara iar patronii nici măcar nu i-au dat oficial drumul și nu au o prezentare pe internet. Smiley s-a descurcat foarte bine, a avut noroc de acest loc, care nu are un nume, încă', au declarat apropiații cuplului.

Un alt aspect demn de admirat a fost referitor la cadoul pentru micuța Josephine. Smiley și Gina Pistol și-au anunțat familia și prietenii că botezul va fi unul atipic pentru români, astfel că nu s-au dat bani. Ei au cerut, în schimb, ca fiecare dintre ei să aducă un cadou mic de care micuța să se bucure atunci când va mai crește.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete