Primele imagini cu faimoșii bucătari de la Antena 1 în noul loc de muncă

Nici nu și-au anunțat bine prezența într-un nou proiect culinar, că cei trei bucătari de la Antena 1, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au ajuns la noul „loc de muncă'. Mai exact, în Grecia.

Cei trei bucătari faimoși, cunoscuți pentru cele nouă sezoane ale emisiunii „Chefi la cuțite', au acceptat o nouă provocare. Timp de două luni, vor face parte dintr-un nou show de cooking, într-un format de emisiune 100% românesc.

Filmările pentru emisiune sunt pe cale să înceapă, urmând ca aceasta să se difuzeze anul viitor. Emisiunea va purta numele „Chefi fără limite'. Și asta pentru că cei trei bucătari își vor coordona echipele, astfel încât să se descurce în orice situație, depășindu-și chiar limitele. Filmările au loc în insulele grecești Chios, Lesbos, Corfu, Creta și Naxos, iar gazda emisiunii va fi Irina Fodor.

Competiția perfectă

Formatul emisiunii pare să se potrivească celor trei bucătari pasionați de gastronomia și peisajele din Grecia.

„Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii, ştiu deja că sunt îndrăgostit de Grecia, aşa că să gătesc şi să văd cele mai frumoase insule greceşti este pentru mine competiţia perfectă', a mărturisit Cătălin Scărlatescu.

Sorin Bontea și-a amintit de perioada din Asia, la filmări pentru Asia Express: „Eu sunt obişnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin şi cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca şi colegii mei, abia aştept să-i văd!'.

Și nu în cele din urmă, mezinul grupului, Florin Dumitrescu a pus accentul pe competiție: „Intrăm într-o competiţie cu şanse egale. Pentru oamenii de acolo suntem şi noi nişte concurenţi, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Aşa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!'

Cei trei, alături de Irina Fodor și de întreaga echipă au ajuns deja pe „platourile de filmare' grecești și au postat și primele imagini de acolo.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Cum a slăbit Cătălin Scărlătescu peste 50 de kilograme

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete