Primele declarații ale Pro TV după demisia lui Florin Călinescu: „Odată ce acestea se vor încheia…”

Lumea vedetelor a fost luată cu asalt de un anunț neașteptat din partea lui Florin Călinescu. Acesta a anunțat că a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Pro TV, iar reprezentanții acestuia au făcut primele declarații.

Ca urmare a postării actorului, oameni din Pro TV au răspuns în mod oficial, însă nu au oferit foarte multe detalii despre această încheiere după o colaborare care datează de mai bine de două decenii.

„Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au spus reprezentații PRO TV pentru click.ro.

Actorul și omul de televiziune Florin Călinescu a postat pe pagina sa de Facebook un anunț care i-a lăsat fără cuvinte pe mulți dintre noi.

„Cu oarecare părere de rau, vă anunț că renunț la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, si la' Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995″, a fost mesajul postat de Florin Călinescu pe contul său personal de Facebook.

Dincolo de multitudinea de proiecte la care a participat de-a lungul celor două decenii la postul de televiziune Pro TV, din 2015 Florin Călinescu a fost și unul dintre jurații emisiunii „Românii au talent'.

În 2019, Florin Călinescu a renunțat, de asemenea, la colaborarea cu Pro TV. Însă atunci, motivul a fost dorința actorului de a reintra în politică. El a fost atunci ales președinte al Partidului Verde.

„Nu am fost dat afară de niciun Pro TV. Eu i-am anunțat că mă îndrept spre politică. E evident că, în urma acestei decizii, nu mai pot apărea la televizor în emisiuni precum cea de la Pro TV, conform reglementărilor CNA.

Eu i-am anunțat acum o lună de intențiile mele, civilizat, luăm o pauză', a declarat Florin Călinescu în 2019, potrivit Antena3.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete