Primele declarații ale Prințului Charles, după nașterea nepoatei Lilibeth

Primele declarații ale Prințului Charles, după nașterea nepoatei Lilibeth

Prințul Charles a menționat că a devenit „bunic pentru a cincea oară' într-un discurs emoționant. El a spus că nașterea nepoatei Lilibeth Diana este „o veste atât de fericită'.

Moștenitorul tronului a făcut comentariu personal despre sosirea fiicei Prințului Harry și a lui Meghan Markle în timpul unui discurs pe care l-a ținut marți, 8 iunie, la o fabrică de mașini din Cowley.

„Dezvoltarea tehnologiei precum vehiculele electrice sau hidrogenul verde pentru transportul greu, este vitală pentru menținerea sănătății lumii noastre pentru generațiile viitoare, astăzi fiind și mai conștient, devenind recent bunic pentru a cincea oară', a spus el în timp ce vorbea despre inovație și sustenabilitate la fabrica Mini.

„O astfel de veste fericită amintește cu adevărat de necesitatea inovării continue în acest domeniu, în special în ceea ce privește tehnologia durabilă a bateriilor, având în vedere moștenirea pe care o lăsăm nepoților noștri', a continuat el.

La scurt timp după sosirea lui Lilibeth, prințul și ceilalți membri ai familiei regale au anunțat vestea într-un comunicat, spunând că sunt „încântați de vestea nașterii fiicei Ducilor de Sussex.'

„Felicitări lui Harry, Meghan și Archie pentru sosirea bebelușului Lilibeth Diana 🎊 Le dorim tuturor să fie bine în acest moment', au transmis Charles și soția sa Camilla, ducesa de Cornwall, pe rețelele de socializare.

Vizita lui Charles la fabrică vine cu ocazia aniversării a 20 de ani de existență. El a luat una dintre noile mașini pentru o plimbare în jurul fabricii și a declarat că testul a fost „în ansamblu fără incidente'.

El a vorbit, de asemenea, despre cum regretatul său tată, prințul Philip, care a murit la vârsta de 99 de ani pe 9 aprilie, circula cu un vehicul electric încă din 1981 care funcționa cu gaz lichid.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete