Prima tabara BIO Camp, un pas inainte pentru sustinerea adolescentilor

Tabara BIO Camp

In fiecare zi, tinerii au participat la ateliere educationale sustinute de profesori si specialisti voluntari in domeniile: comunicare, matematica, bio-fizica, muzica, arte si sport. Zilnic, de asemenea, organizatorii au oferit participantilor workshop-uri de nutritie si de stil de viata sanatos unde specialisti in aceste domenii ca: Adina Cirja, Alina Negrila, Lorena Bundas au oferit voluntar informatii pretioase pentru o viata BIO.

Pentru dezvoltarea personala a copiilor, acestia au primit zilnic cursuri despre Leadership cu Sorin Popa, Coach John Maxwell Team, despre gestionare bugetului de adolescent cu Mihaela Neagoe, Exeprt Financiar, despre Relatii sanatoase cu Remus Tanase, Presedinte ANATECOR, despre Viziune si dezvoltare cu Cristian Onetiu, Co-Fondator Life Care si despre Desavarsirea potentialului, Florina Onetiu, Co-fondator Fundatia Life Care.

In plus, au participat la diverse activitati montane si s-au distrat de minune la altele: tiroliana, alpinism, orientare cu busola, plimbare la stana, drumetii, au construit focul de tabara si au participat la karaoke in aer liber, au dansat si au profitat de fiecare clipa alaturi de noii prieteni.

In ultima seara toti adolescentii au prezentat un Musical denumit Viata de adolescent', pentru care s-au pregatit intreaga tabara si, care a stranit ropote de aplauze si momente emotionante. Copiii s-au inviorat in fiecare dimineata impreuna cu vedeta Prima Tv, Florentina Opris, care a stat alaturi de ei intreaga tabara dovedind, prin puterea exemplului, ce inseamna sa traiesti sanatos.

Copii au plecat din tabara invatand ca este important sa se hraneasca sanatos, sa faca miscare in fiecare zi si ca au un potentialul unic pentru a-si indeplini orice si a trai implinitor.
Pentru prima tabara BIO Camp deja s-au responsabilizat pentru organizarea proiectului peste 50 de voluntari, fiind alaturi de copii activi in tabara inca 20 de voluntari din Fundatia Life Care.

Oricine poate sa inceapa sa traiasca responsabil pentru viitorul nostru devenind voluntar in Fundatia Life Care! Putem sustine potentialul oricarui copil din Romania inscriindu-i in urmatoarea tabara BIO Camp, trimitand un mail la [email protected].
www.fundatialifecare.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta