Prima soție a lui Florin Piersic a murit uitată de toată lumea

Prima soție a lui Florin Piersic a fost o mare actriță. Din păcate, la moartea ei, n-a fost nimeni… din lumea teatrului și a filmului.

Tatiana Iekel a fost prima soție a marelui actor Florin Piersic. S-a născut în 1932 la Iași și a fost o actriță puternică și talentată, dar oarecum discretă și delicată în viața ei privată. Tatiana Iekel și Florin Piersic sunt părinții lui Florinel Piersic Jr., astăzi în vârstă de 53 de ani.

Deși s-au căsătorit în 1962, aceasta fiind prima soție a lui Florin Piersic, cei doi au divorțat în 1974: „De Tatiana m-am despărțit pentru că n-a mai mers, pur și simplu. Eram foarte tânăr și buimăcit de succes…” spunea Florin Piersic.

Tatiana Iekel cu Florin Piersic jr.

Căsnicia celor doi nu a fost una foarte fericită. De altfel, în emisiunea Acces Direct, într-unul dintre ultimele interviuri pe care Tatiana Iekel le-a acordat la un post TV, aceasta a declarat că ea a fost cea care și-a dorit divorțul de celebrul actor:

“Nu a fost iubirea vieţii mele. N-aş putea să spun asta. Iubirea vieţii mele a început când aveam 13 ani şi eram elevă la iaşi. El a fost cea mai mare iubire a vieţii mele şi ne-am despărţit din cauza lui Florin', a declarat atunci Tatiana Iekel. „Este un om care ar fi trebuit să fie liber toată viaţa… Era un crai veşnic curtat… Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre partenerele lui şi i-am spus că e mai bine să ne despărţim', a spus marea actriţă.

În 2017, la 84 de ani Tatiana Iekel ne-a părăsit definitiv la spitalul Militar din Capitală. Dar trupul actriței nu a fost depus la vreun teatru din Capitală, așa cum se obișnuiește pentru că familia a anunțat dispariția celei care a fost Tatiana Iekel abia după ce aceasta fusese deja înmormântată.

Foto: Facebook


Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete