Prima reacție a trupei “The Humans”, imediat după ce România a ratat calificarea în finala Eurovision 2018

Trupa “The Humans” a câștigat selecția națională, artiștii fiind aleși să reprezinte România la Eurovision 2018. Cu toate că au plecat încrezători și cu dorința de a obține un loc cât mai bun în cadrul competiției, artiștii nu au reușit să se califice în finala Eurovision 2018.

Începând cu anul 2004, România a reușit să ajungă de fiecare dată în finala Eurovision, exceptând anul 2016 atunci când a fost descalificată din cauza datoriilor pe care Televiziunea Română la avea către organizatorii competiţiei, potrivit adevarul.ro . În acest an, piesa “Goodbye”, interpretată de trupa “The Humans”, nu a reușit să impresioneze juriile de specialitate, dar nici pe telespectatori. Astfel, România a ratat calificarea în finala Eurovision 2018, punctajul obținut de reprezentanții României fiind unul destul de mic.

Prima reacție a trupei “The Humans”, imediat după ce România a ratat calificarea în finala Eurovision 2018

După anunțarea clasamentului, reprezentații trupei “The Humans” au dorit să transmită un mesaj tuturor celor care i-au susținut și le-au oferit sprijin pe toată durata competiției. Aceștia au postat un mesaj pe o rețea de socializare, postare care a strâns rapid o mulțime de comentarii și aprecieri.

“Vă mulțumim din suflet celor care ne-ați susținut! Vă mulțumim cu același suflet și celor care ne-au contestat, dar ne-au motivat să fim din ce în ce mai buni! V-am simțit aproape de noi pe tot parcursul competiției și suntem mândri că am avut ocazia să fim încurajați de un popor cu oameni frumoși! Este minunat că și în acest moment primim mesaje atât de frumoase care ne fac să stăm cu capul sus! Noi nu ne oprim aici! Nu vă opriți nici voi și susțineți în continuare artiștii români, în orice situație.”, au scris reprezentanții trupei “The Humans” pe facebook.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Scriitorul Igor Bergler: Pentru cărți precum Biblia pierdută și Testamentul lui Abraham te pregătești toată viața'

Bucurie mare pentru fanii lui Sean Paul! Artistul va concerta la Bucureşti, în această primăvară

Povestea din spatele camerelor de filmat! Adrian Titieni și Vlad Gherman au fost profesor și elev, iar acum sunt colegi pe platourile de filmare

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte