Prima nuntă gay în Familia Regală Britanică: vărul Reginei Elisabeta a II-a s-a căsătorit cu un bărbat

prima nuntă gay în Familia Regală BritanicăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Monarhia Britanică a avut parte de o premieră: Lordul Ivar Mountbatten (55 de ani), unul dintre verii Reginei Elisabeta a II-a, s-a căsătorit cu partenerul său de viaţă, James Coyle (56 de ani), angajat la o companie aeriană, bifând, astfel, prima nuntă gay în Familia Regală Britanică.

Fosta soție a Lordului Ivar Mountbatten cunoștea orientarea sexuală a acestuia dinainte să se căsătorească

În 2016, Lordul Ivar Mountbatten a recunoscut faptul că este homosexual, lucru care a stârnit discuții aprinse în sânul Familiei Regale. Acesta a fost căsătorit timp de 16 ani cu Penelope Anne Vere Thompson, care, conform spuselor acestuia, știa dinainte să se căsătorească de faptul că viitorul ei soț este atras de bărbați. Lordul Ivar și Penelope (Penny) au împreună trei fete. Deși au divorțat din anul 2011, cei doi au rămas în relații foarte bune şi îşi cresc împreună copiii.

Conform www.dailymail.co.uk, fosta lui soție a declarat, la momentul asumării condiției de homosexual, că “Ivar este mult mai relaxat. Probabil că nici măcar nu era conştient de faptul că păstrarea secretului privind orientarea sa sexuală îl chinuia foarte mult. Acum este o persoană complet diferită”.

Într-un interviu mai vechi pentru www.dailymail.co.uk, Lordul Ivar Mountbatten preciza că face pasul cel mare pentru James, pentru a se bucura și acesta de tot ceea ce înseamnă ceremonia de nuntă: Fac asta pentru James. El nu a mai fost căsătorit. Pentru mine nu este atât de importantă ceremonia, având în vedere că am mai fost căsătorit. James nu a avut parte de stabilitate, cum am avut eu, și mi-ar plăcea să-i pot oferi asta'.

La prima nuntă gay în Familia Regală Britanică a participat un număr foarte mic de invitați

Ceremonia a fost una restrânsă, mirilor fiindu-le alături circa 60 de prieteni şi rude. Niciun membru important din Familia Regală Britanică nu a participat la acest eveniment, dar au transmis urări prin intermediul rețelelor sociale. Invitații nu au adus daruri, ci, conform unei tradiții des întâlnite la cuplurile Familiei Regale, au făcut donații pentru diverse organizații caritabile.

Toți cei trei copii au participat la nunta tatălui lor cu iubitul său. Lordul a fost condus la altar chiar de fosta lui soție.

După căsătorie, James Coyle nu va prelua titlul nobiliar de lord de la soțul său, titlu care este unul moștenit.

Cum le-a mărturisit Lordul Ivar Mountbatten copiilor săi faptul că este gay

Reacția copiilor în momentul în care Lordul Ivar le-a mărturisit atracția lui pentru bărbați a fost una complet neașteptată pentru acesta, surprinzându-l plăcut. Fiica lui cea mare a privit orientarea sexuală a tatălui său ca pe ceva absolut normal în zilele noastre: “Când i-am mărturisit fiicei mele, Ella, m-a liniștit, spunându-mi că nu e mare lucru și că astfel de relații sunt absolut normale în zilele noastre”, preciza vărul Reginei Elisabeta a II-a pentru sursa citată.

Sursa foto: capturi YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete