Prima imagine cu Marius Elisei și noua iubită. Cine e și cu ce se ocupă femeia cu care a înlocuit-o pe Oana Roman: „O știu de mică”

Marius Elisei a postat prima imagine cu noua iubită și a făcut primele declarații despre femeia cu care a înlocuit-o pe Oana Roman. Sunt împreună de câteva săptămâni, iar Isabela a cunoscut-o deja pe iubita tatălui ei.

Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, și-a găsit fericirea în brațele unei brunete. Pare a fi foarte îndrăgostit și fericit alături de noua lui iubită. Cei doi formează un cuplu de câteva săptămâni, de pe 6 septembrie, iar fiica lui deja a cunoscut-o pe actuala iubită a tatălui ei.

„Îți mulțumesc pentru tot, îți mulțumesc pentru că mi-ai pus din nou zâmbetul pe buze, îți mulțumesc pentru căldura și liniștea pe care mi-o oferi, îți mulțumesc pentru bunătatea pe care mi-o oferi. Te sărut', a scris Marius Elisei pe una dintre rețelele de socializare.

Marius Elisei iubită (1)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

Cu ce se ocupă noua iubită a lui Marius Elisei

Fostul soț al Oanei Roman a fost recent invitat în emisiunea lui Dan Capatos, unde a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de noua lui iubită. Între ei există o diferență de vârstă de 3 ani, ea fiind mai mare decât el.

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc până acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie.

În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, stie de la Isabela. Ea este foarte calma și iubește copiii. Ea lucrează în cadru medical', a declarat Marius Elisei, în excusivitate la Xtra Night Show.

Potrivit informațiilor de pe pagina personală de socializare, femeia lucrează la Institutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie.

Fostul soț al Oanei Roman are numai cuvinte de laudă la adresa noii sale iubite, în timp ce pe vedetă o are blocată peste tot și nu mai vrea să audă de ea.

„Atât eu cât și ea am avut o viață tumultoasă. O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 37. Nu, nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi.'

Marius Elisei a povestit cum a cunoscut-o pe actuala iubită: „Pe 4 septembrie, ne-am văzut prima oară la un eveniment. Prima oară ne-am văzut în 2003, ea trecând pe unde lucram, doar ne priveam. Nu ne vorbeam, nu ne salutam, nu nimic. Lucrăm la primul meu job, la un magazin la sora mea. Eu o serveam pe ea, era clientă. După 20 de ani ne-am văzut la o petrecere, ne-am salutat, am făcut cunoștință și am ieșit la întâlnire. O știu de mică. Sunt atât de fericit și de liniștit încat nu imagini mai interesează nimic. Sunt foarte fericit și o voi respecta. Dumnezeu m-a răsplătit pentru tot. Cred ca în 10 ani, de când m-am întors, m-am tot întors.'

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete