Prima imagine cu fiica jurnalistei Sanda Nicola: „A fost o sarcină dificilă!”

Prima imagine cu fiica jurnalistei Sanda Nicola: „A fost o sarcină dificilă!”

Jurnalista Sanda Nicola trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. În urmă cu câteva zile, prezentatoarea și-a îndeplinit visul de deveni mamă la vârsta de 39 de ani. 

Prezentatoarea TV de la postul de televiziune Digi 24 și-a anunțat fanii despre minunata veste prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de socializare, pe data de 23 februarie. Astăzi, Sanda Nicola a postat pe pagina sa de socializare prima imagine cu fiica sa, care va prim numele de Agnes. Mai mult, jurnalista a scris și un mesaj în care a mărturisit că totuși a avut parte de o sarcină destul de dificilă.

„Am fost întrebată de ce am ales Polizu și nu o clinică privată. Pentru că aici e medicul în care am încredere până la Dumnezeu și înapoi, dr. Diana Mergea. Practic dacă mi-ar fi propus să nasc in peșteră, in peștera as fi mers cu ea. Și pentru că am fost convinsă că secția de neonatologie de aici e una de top. Am stat destul de mult pe aici in ultimele luni, a fost o sarcină dificilă, am fost o pacientă capricioasă si foarte speriată uneori. Le mulțumesc mult pentru înțelegere tuturor celor de aici. Dragilor, ea e Agnes Iolu! Mâine ne externăm!', a scris Sanda Nicola, în dreptul fotografiei cu fiica sa.

Pentru a vedea cum arată fiica jurnalistei, deschide galeria foto de mai sus.

Sanda Nicola a trecut prin momente grele în încercarea de a deveni mamă

De-a lungul timpului, Sanda Nicola a trecut prin mai multe experiențe traumatizante, în încercarea de a deveni mamă. Ea a mai născut un băiețel când avea 31 ani, dar care însă a murit la doar 3 ore de la naștere. Mai mult, ea a trecut printr-un divorț, și a reușit să se vindece de cancerul de col uterin.

Sanda Nicola este una dintre cele mai cunoscute și apreciate jurnaliste de la noi. A împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani pe data de 6 februarie anul acesta. Ea este în prezent jurnalistă la postul de televiziune Digi 24, unde este prezentatoare de știri. A avut o carieră înfloritoare în acest domeniu și a început să lucreze în presă încă din tinerețe.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Jurnalista Sanda Nicola a născut, astăzi, o fetiță sănătoasă

Imagine impresionantă cu Sanda Nicola de ziua ei! Jurnalista se pregătește să nască

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro