Prima imagine cu fetița Cristinei Cioran. De o lună de zile e internată în spital, după ce s-a născut prematur

Cristina Cioran a născut prematur pe data de 18 iulie o fetiță de doar șapte luni. Micuța e internată în spital de peste o lună de zile, iar mama ei abia acum a publicat imagini cu ea pe rețelele de socializare. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Imediat după ce a născut-o, fetița Cristinei Cioran a fost transferată la incubator pentru a se dezvolta bine. Cristina Cioran a fost externată însă din spital, dar își vizita fiica o dată pe săptămână. „Copilul este bine! Este în spital încă, așteptăm să o luăm acasă. O dată pe săptămână avem voie să o vizităm, ci nu de două ori, cum ni s-a spus inițial. Alex a fost o singură dată să își vadă fetița, am fost împreună. Nu știu cât o să mai stea în spital, nu depinde de mine, depinde de evoluția sa și de ce spun medicii. Important este ca ea să fie bine, să fie sănătoasă. Cred că va mai rămâne încă două săptămâni pe lângă cele trei, cât a stat până acum', declara vedeta pentru Impact.ro.

Acum, după mai bine de o lună petrecută în spital, Cristina Cioran a postat prima fotografie cu fiica ei, Ema, iar alături, un alt mesaj în care anunță că săptămâna viitoare își va lua fetița acasă.

Vedeta a transmis și un mesaj pentru fiica ei: „Forța fie cu tine! Ema, my love (În traducere: iubirea mea)' .

Nașterea prematură a fost pusă pe seama unei toxiinfecții alimentare. Cristina Cioran și-a dat seama că ceva nu este în regulă și a sunat la numărul de urgență 112. A mers apoi la spital, unde a și născut-o pe fiica sa. „Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen.

Am văzut-o azi dimineață, e bine, răspunde la stimuli, respiră singură. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, în funcție de starea copilului, de la zi la zi. Oricum azi mai rămân. Aici sunt liniștită că au doctorii grijă de ea. Trebuie să mai stea în incubator câteva zile, pânâ când începe să mănânce singurică. Iubitul meu nu poate să intre în spital, spitalul e carantinat. Nu e singurul caz. E plin aici de copii născuți prematur', spunea Cristina Cioran.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete