Prima imagine cu Catrinel Menghia și fetița ei, în timp ce o alăptează

catrinel menghia

 

catrinel menghia

La sfârșitul lunii februarie, Catrinel Menghia (Marlon) a devenit mamă pentru prima oară. Prima imagine cu Catrinel Menghia și fetița ei.

Topmodelul și-a tinut ascunsă sarcina, arătându-și burtica de gravidă pentru prima oară pe 26 septembrie, la Gala for the Global Ocean.

Catrinel Menghia a născut pe 25 februarie 2019 o fetiță.

Bienvenue au monde mon bébé ❣️Caroline Léon Di Lodovico ♥️25.02.2019 ⏰05.49 am

Publicată de Catrinel Marlon pe Luni, 25 februarie 2019

“Bine ai venit pe lume, copilul meu! Caroline Léon Di Lodovico. 25.02.2019. 05.49 am”, a scris Catrinel Menghia în dreptul imaginii în care apare în timp ce-şi alăptează bebeluşul.

De atunci, Catrinel Menghia este o femeie împlinită. Are o fetiță sănătoasă, Caroline Léon Di Lodovico, și trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani cu producătorul de filme Massimiliano Di Lodovico.

Prima imagine cu Catrinel Menghia și fetița ei

Recent, Catrinel Menghia a postat pe Instagram o fotografie cu fetița ei. Caroline Léon Di Lodovico apare în timp ce este alăptată de mama ei.

 

View this post on Instagram

 

La donna che allatta si deve nutrire in modo vario ed equilibrato, quindi, salvo condizioni particolari, deve consumare quotidianamente carboidrati, grassi, proteine, vitamine e sali minerali per sostenere la produzione di latte, migliorandone la qualità, con la corretta alimentazione. È fondamentale durante tutto lallattamento assumere liquidi in abbondanza, sotto forma di latte, sempre fresco e intero, tisane, soprattutto di finocchio che riduce il meteorismo e facilita la lattazione, brodo di gallina (e non di pollo), minestre. Dietologo, dietista o biologo nutrizionista? Come scegliere il professionista giusto ed evitare labusivismo , benessere della donna a 360 gradi da noi a @villabrasini_beautyclinic vi aspettiamo #villabrasinibeautyclinic #nutrition #mummys #lifestyle #benessere #stiledivita

A post shared by Catrinel Marlon D.L ♻️ (@catrinelmarlon) on

„Femeia care alăptează trebuie să se hrănească variat și echilibrat, prin urmare, cu excepția unor condiții speciale, ea trebuie să consume zilnic carbohidrați, grăsimi, proteine, vitamine, săruri minerae, pentru a spriniji producția de lapte și îmbunătățirea calității acestuia, cu o nutriție adecvată.
Este esențial pe tot parcursul alăptării să ne hidratăm din abundență, cu lapte proaspăt, ceaiuri din plante, mai ales de fenicul, care reduce meteorismul și facilitează alăptarea, precum, și cu ciorbă de găină, nu de pui și cu supe', a scris Catrinel.

 

Iulia Sandu

Foto: Facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete