Prima declarație a Ralucăi Pastramă după ce Pepe a anunțat divorțul. Unde locuiește acum alături de cele două fetițe?

La câteva zile după ce Pepe a anunțat că el și soția sa vor divorța după 8 ani de căsnicie, Raluca Pastramă a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect.

După cum scrie Cancan.ro, Raluca a fost surprinsă împreună cu cele două fetițe pe care le are împreună cu artistul, Rosa și Maria, în timp ce le ducea la grădiniță.

La fel cum a dezvăluit și Pepe pe canalul său de Youtube, ea a spus că nu mai locuiește sub același acoperiș cu soțul ei de aproximativ două săptămâni.

„Stăm acum la părinți. Nu vreau să comentez mai mult. Stăm la părinți și acum mergem la grădiniță', a spus Raluca Pastramă reporterilor de la Cancan.

Conform sursei citate, după ce a decis să divorțeze de Pepe, Raluca s-a mutat în casa părinților împreună cu fetițele lor. Nu se știe, însă, dacă artistul a „dat-o afară' pe Raluca din casă sau ea a fost cea care a ales să părăsească domiciliul conjugal.

La începutul lunii noiembrie, Pepe a anunțat pe canalul său de Youtube că el și Raluca Pastramă vor divorța. În filmulețul respectiv Pepe spune că divorțul se va consuma fără scandal și a promis că va avea grijă de cele două fetițe, chiar dacă el și mama lor nu mai formează un cuplu.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni', a spus Pepe.

Footo: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete