Prima apariție la TV a băiatului lui Dan Capatos. Ce a spus Andrei despre tatăl lui: „El încă mai speră…”

Dan Capatos e căsătorit de aproximativ 23 de ani cu soția Monica. Rodul iubirii lor e Andrei, băiatul lor care are 11 ani și e pasionat de tenis. Pentru prima oară a apărut la TV, în emisiunea „Showbiz Report' de la Antena Stars, unde a făcut declarații despre pasiunea lui cea mare.

Andrei s-a mândrit cu reușitele lui în tenis. A dezvăluit că tatăl lui a vrut să îl facă fotbalist, dar el nu a fost așa atras de acel sport. „Facem totul cu pasiune, în fiecare zi o oră și jumătate, cu tot cu pregătire fizică, trei ore. Mai avem timp și de școală și chiar avem rezultate foarte bune. Eu mă aflu pe locul 52, la 12 ani. Am câștigat mai multe turnee. Am în jur de 15 cupe în FRT. Mai am medalii și la amatori, dar cele mai importante sunt din FRT.

Mama mă susține cel mai mult. Fotbalul nu era pentru mine, era dur. Tenisul este elegant, nu este cu bătaie, cu lovituri. La fotbal m-a dus tata. Mă susține și tata în tenis, dar el vrea mai mult fotbal. Încă mai speră', a spus băiatul lui Dan Capatos pentru Antena Stars.

Băiatul a dezvăluit că are un program bine pus la punct. Are grijă să respecte orele de masă, la care evită prăjelile, dar și antrenamente. Școala e pe primul loc pentru el, iar mai apoi tenisul. „Încercăm să evităm prăjelile. Dimineața am antrenament de la 9 la 10.30, pe urmă am școală 5-6 ore, iar apoi meditații sau pregătire fizică. Școala este pe primul loc și după aia tenisul. Mama și tata sunt acolo la fiecare meci. M-am antrenat cu tata, dă foarte bine', a mai povestit Andrei.

baiatul-lui-dan-capatos-prima-data-la-tv-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Într-un interviu oferit acum câteva lui lui Cătălin Măruță, Dan Capatos se mândrea cu băiatul lui, cel pe care nu l-a arătat până acum la TV. „Andrei a făcut 11 ani. El e cu tenisul, da. Trage tare. La 10 ani a ajuns până pe locul 12 pe țară, acum e la 12 ani, să vedem ce demonstrează. A plecat de pe locul 450, acum e pe 90, deci evoluează frumos.

Asta e cea mai mare realizare (n.r. că este tată). Cred că sunt ok ca tată, vreau să fiu prietenul lui. Nu știu, asta e dilema viitorului, cum ar trebui să fiu ca să reușesc să țin lucrurile sub control pentru că am văzut foarte multe cazuri în jurul meu în care 7 ani, 10 ani, 14 ani de educație sunt distruși de 6 luni de anturaj greșit. Încă încerc să găsesc o cale în care să nu intru cu picioarele în viața lui. Trebuie să aibă personalitate, să aibă alegerile lui proprii, și la mine, probabil ca și al tine, se vor lupta foarte mult cu apăsarea numelui. Orice intruziune de genul ăsta va fi resimțită din partea lui mult mai puternic.', a spus prezentatorul de la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete