Prezentatoarea TV Meghan McCain a mărturisit că a suferit o pierdere de sarcină

Meghan McCain Time 100

Meghan McCain Time 100

Deși i-a fost incredibil de greu să dezvăluie că a suferit o pierdere de sarcină, prezentatoarea talk show-ului american The View, Meghan McCain, speră ca mărturisirea ei să-i facă pe ceilalți să nu se mai simtă „atât de singuri”.

Prezentatoarea TV Meghan McCain a mărturisit că a suferit o pierdere de sarcină

Vedeta TV este recunoscătoare tuturor celor care și-au rupt un moment din zi pentru a o încuraja după ce a făcut public faptul că și-a pierdut sarcina.

La începutul săptămânii trecute, prezentatoarea TV în vârstă de 34 de ani a dezvăluit pentru New York Times că era însărcinată și urma să aibă o fetiță.

Mesajul dureros a început cu un emoționant citat despre depășirea situațiilor dificile din viața fiecăruia dintre noi, mesaj inspirat din pelicula Rocky.

„Viața este un loc adeseori foarte dur și înfricoșător. Nu contează cât de puternic ești, viața te va îngenunchia și, dacă o lași, te va lăsa acolo pentru totdeauna.

Viața te va lovi, însă, indiferent de cât de tare o va face, trebuie să mergi înainte”, a scris vedeta TV alături de o imagine în care este surprinsă alături de soțul ei, Ben Domenech.

„Vă mulțumesc pentru mesajele frumoase și pline de gânduri bune”, a mai scris fiica regretatului senator John McCain. Tot ea a continuat prin a mărturisi că ea și soțul ei sunt „cei mai norocoși datorită iubirii și susținerii de care sunt înconjurați”.

„Să nu vă fie milă de noi', a mai scris Meghan. „Dorința mea este aceea de a continua să-mi împărtășesc durerea și pierderea, să vorbesc despre aceste subiecte tabu pentru a-i ajuta pe cei care se află sau s-au aflat în aceeași situație.

Pentru a nu crede vreodată că sunt singurii care suferă. Nimeni nu este singur. Mi-a fost incredibil de greu să-mi fac povestea publică.

Cu toate acestea, mi-am promis că nu-mi voi lăsa fricile să-mi dicteze alegerile în viață. Întotdeauna îmi voi asuma riscuri. Întotdeauna voi arunca zarurile”, a mai adăugat ea.

Textul a continuat prin a-i mulțumi soțului ei, Ben, căruia i-a spus DA în luna noiembrie a anului 2017.

„Acest bărbat alături de care-mi clădesc viitorul nu a încercat niciodată să mă schimbe. Continuă să mă susțină, să mă facă mai puternică și să mă iubească. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dar, pentru Ben”, a scris ea.

În interviul oferit publicației New York Times, Meghan a dezvăluit că sarcina ei nu a fost planificată, dar că s-a transformat în cel mai fericit moment din viața ei.

Apoi, după ce a pierdut sarcina, vedeta TV a mărturisit: „Mi-am învinovățit vârsta, personalitatea. M-am învinovățit pentru orice. M-am simțit rușinată”, a mai scris Meghan.

„Până în ziua în care voi părăsi această lume, îmi voi aminti de acest copil – niciun alt copil ce va veni, nu va umbri această amintire.”

Foto: Hepta.ro

Sursă: People

Citește și: 

Avea doar 26 de ani și era însărcinată în aproape 9 luni când a fost ucisă! Crima care a zguduit o lume întreagă

Gafă incredibilă a președintelui Donald Trump: a primit-o la Casa Albă pe Nadia Murad, câștigătoarea Premiului Nobel pentru Pace în 2018, dar nu a știut cine este

S-au cunoscut când ea avea 13 ani și el 20! Cea mai controversată poveste de iubire de la Hollywood

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete