Prezentatoare de știri, atac cerebral în direct la TV în timp ce încerca să citească de pe teleprompter

O prezentatoare de știri din SUA a dezvăluit cum a suferit „începutul” unui atac cerebral în direct.

Julie Chin, prezentatoare a postului KJRH din Tulsa, Oklahoma, s-a trezit brusc în imposibilitatea de a rosti cuvintele de pe teleprompter după ce „episodul a părut să vină de nicăieri”.

Chin a spus că s-a simțit „minunat' înainte de a intra în direct.

„Doctorii cred că am avut începutul unui atac cerebral în direct, sâmbătă dimineața, în direct. Unii dintre voi ați fost martori la acest incident și îmi pare foarte rău că s-a întâmplat. Timp de câteva minute, în timpul emisiunii de știri, lucrurile au început să se schimbe. În primul rând, mi-am pierdut parțial vederea la un ochi. Puțin mai târziu, mâna și brațul mi-au amorțit. Apoi, am știut că aveam mari probleme când gura mea nu a vrut să rostească cuvintele care erau chiar în fața mea pe teleprompter. Dacă v-ați uitat sâmbătă dimineața, știți cât de disperată eram să continui, dar cuvintele pur și simplu nu veneau', a scris Julie Chin pe Facebook, potrivit Metro UK.

Colegii săi au sunat la Urgență în timpul pauzei meteo, iar prezentatoarea a fost dusă la spital. De atunci, ea a fost supusă unei serii de teste care i-au determinat pe medici să concluzioneze că a avut un început de accident vascular cerebral, dar nu un accident vascular cerebral complet.

„Mai sunt încă multe întrebări și multe de urmărit, dar concluzia este că ar trebui să fiu bine', a mai spus prezentatoarea.

Ea a mulțumit personalului de intervenție de urgență și cadrelor medicale care au ajutat-o, alături de familie, prieteni și colegi de serviciu.

Chin a subliniat, de asemenea, că nu este întotdeauna evident când oamenii suferă un accident vascular cerebral, dar că intervenția imediată este crucială.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri