Previziunile Uraniei. Cum sunt zodiile influențate de Luna Nouă în Berbec din 5 aprilie?

Săptămâna 1-7 aprilie 2019 este marcată de un eveniment care are o importanță majoră pentru toate semnele zodiacale. Pe 5 aprilie se va produce Luna Nouă în Berbec, iar acest fenomen va influența toate zodiile, dar în special pe cei născuți în zodia Berbecului sau care au ascendentul în această zodie.

Urania ne spune ce influență va avea Luna Nouă în Berbec din 5 aprilie asupra tuturor celor 12 semne zodiacale.

Cum sunt zodiile influențate de Luna Nouă în Berbec din 5 aprilie?

BERBEC

Luna Nouă se va produce în zodia Berbecului, ceea ce înseamnă că acești nativi vor simți din plin efectele acestui eveniment. Există posibilitatea ca persoanele născute în această zodie să se confrunte cu situații limită și să simtă o presiune asupra lor din punct de vedere personal, moral, social sau profesional. Persoanele mature, cu vârstă peste 60 de ani pot traversa o perioadă mai complicată pentru rolul și postura lor socială.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Berbec, AICI.

TAUR

Taurii vor fi afectați de Luna Nouă în Berbec ținând cont de locul pe care aceștia îl au pe harta cerului. Este posibil să traverseze o perioadă agitată, să aibă impresia că lucrurile nu merg tocmai așa cum și-ar dori, ceea ce îi va determina pe acești nativi să fie mult mai exigenți și mai atenți la greșelile celor din jur.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Taur, AICI.

GEMENI

Pentru Gemeni, Luna Nouă în Berbec se va produce în sectorul prieteniilor. În următoarea perioadă, Gemenii vor comunica cu mai multă dificultate, se pot simți deranjați sau chiar enervanți de anumite persoane, lucru care poate da naștere unor discuții în contradictoriu.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Gemeni, AICI.

RAC

Racii sunt foarte ambițioși și au planuri interesante pentru următoarea perioadă, asta și pentru că Luna Nouă în Berbec se va produce în sectorul profesional. Vor încerca să își impună punctul de vedere în fața partenerilor de afaceri, lucru care nu va fi privit de fiecare dată cu ochi buni de superiorii lor.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Rac, AICI.

LEU

Luna Nouă în Berbec vine cu provocări pentru Lei. În această perioadă își vor dori să schimbe ceva în viața lor, fie că vine vorba despre imaginea lor, stilul de viață sau activitatea profesională. Leii vor simți nevoia să iasă în față, să se facă remarcați, chiar dacă acest lucru presupune asumarea unor responsabilități foarte mari.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Leu, AICI.

FECIOARĂ

Dacă au o problemă și simt că nu o pot rezolva, Fecioarele vor face aproape imposibilul pentru ca lucrurile să se îndrepte în direcția pe care ele o consideră potrivită. Luna Nouă în Berbec din 5 aprilie îi face pe acești nativi să fie mai puțin toleranți față abuzurile, exagerările sau incorectitudinea celor din jur. În plus, există riscul unor accidente în zona capului.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Fecioară, AICI.

BALANȚĂ

Balanțele traversează o perioadă intensă din punct de vedere personal. Acești nativi se vor afla în situația de a nu ajunge la o concluzie sau la o împăcare a părților implicate într-un anumit conflict, lucru accentuat și de Luna Nouă în Berbec care îi va determina pe cei născuți în zodia Balanței să se gândească la măsuri neinspirate în planul unor dispute cu miză juridică.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Balanță, AICI.

SCORPION

Scorpionii se pot gândi la un nou job sau chiar la schimbarea drumului profesional. Pot lua decizia de a renunța la locul actual de muncă în urma unor discuții avute cu superiorii sau cu colegii de birou. Scorpionii vor fi puternic afectați de toate aceste evenimente, iar acest lucru se va reflecta și în starea lor de sănătate, putând să se confrunte cu insomnii, stres, tulburări de văz, auz sau echilibru.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Scorpion, AICI.

SĂGETĂTOR

Luna Nouă în Berbec aduce schimbarea în viața Săgetătorilor. Cei născuți în această zodie pot avea parte de un debut remarcabil, de succes și pot obține cele mai bune rezultate. Este o perioadă favorabilă competițiilor sportive și pot să apară situații în care acești nativi să simtă nevoia de a se distra, de a petrece.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Săgetător, AICI.

CAPRICORN

Luna Nouă în Berbec favorizează încheierea unui contract de cumpărare, vânzare, închiriere pentru Capricorni. În plus, acești nativi vor avea tendința de a lua decizii pripite în legătură cu relațiile de familie.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Capricorn, AICI.

VĂRSĂTOR

În ceea ce îi privește pe Vărsători, Luna Nouă în Berbec poate aduce conflicte, dispute și situații care nu le vor face deloc bine celor născuți în această zodie. Poate să apară nevoia de a face o deplasare neprevăzută pentru a rezolva o problemă apărută în ultimul moment.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Vărsător, AICI.

PEȘTI

Peștii își vor îndrepta atenția în perioada următoare către acele activități care țin de zona banilor. Pot să apară mici conflicte sau discuții aprinse, mai ales dacă nativii vor fi obligați să stea la coadă sau să prezinte diferite documente.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Pești, AICI.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Zodiile care se pot îndrăgosti în luna aprilie. Iubirea este pe primul plan pentru acești nativi

Aprilie, cea mai bună lună din an pentru aceste trei zodii. Vor avea parte de tot ce își doresc!

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 30 martie-5 aprilie 2019

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop