Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de Luna Plină în Rac?

Luna Plină se formează în zodia Rac pe data de 10 ianuarie, iar acest eveniment astrologic are o importanță majoră pentru toți nativii zodiacului. 

Urania îți spune la ce ar trebui să te aștepți în perioada imediat următoare și cum sunt influențate zodiile de Luna Plină în Rac.

Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de Luna Plină în Rac?

BERBEC

Luna Plină în Rac stârnește îngrijorarea Berbecilor cu privire la viața lor profesională. Acești nativi vor depune eforturi pentru a-și păstra funcția sau chiar vor fi puși în situația de a-și asuma decizii controversate.

TAUR

Pentru Tauri, Luna Plină în Rac aduce dificultăți în sfera comunicării. Cei născuți în această zodie vor fi nevoiți să dea dovadă de foarte mult calm, răbdare și autocontrol, iar cei mai afectați vor fi cei cu vârsta cuprinsă între 56 și 59 de ani.

GEMENI

Gemenii vor fi preocupați de tot ce ține de sfera materială în următoarea perioadă. Acest lucru se va întâmpla și pe fondul formării aspectului de Lună Plină în Rac, care va influența puternic cele două case ale avantajelor materiale.

RAC

Cariera Racilor va fi influențată de Luna Plină formată în semnul lor zodiacal. Unii pot încheia un anumit ciclu de activitate, ceea ce le va permite să își îndrepte atenția către o altă zonă, să își descopere o nouă vocație.

LEU

Leii întâmpină probleme de sănătate, iar acest lucru se întâmplă și din cauza presiunii exercitate de Luna Plină în Rac din 10 ianuarie. Persoanele născute în această zodie trebuie să aibă grijă la alimentație. Stresul culinar al ultimelor zile nu va fi ușor de suportat pentru anumiți nativi.

FECIOARĂ

Luna Plină în Rac le determină pe Fecioare să analizeze cu mai mare atenție o relație care nu mai corespunde exigențelor lor. Vor uita de sentimente și emoții și vor lua o decizie radicală în plan afectiv.

BALANȚĂ

În planul carierei, Balanțele se confruntă cu un blocaj, iar Luna Plină în Rac vine să accentueze acest aspect. Toată această situație delicată se poate prelungi până în luna iulie a acestui an, dar există și posibilitatea ca problemele să se mențină până la finalul anului.

SCORPION

Cei născuți în zodia Scorpion traversează o perioadă destul de complicată. Acești nativi se pot lovi de imposibilitatea de a se înscrie la un curs sau la un examen, probleme care vor fi generate, în special, de Luna Plină în Rac din 10 ianuarie.

SĂGETĂTOR

Luna Plină în Rac reprezintă un moment important pentru Săgetători. Acești nativi se vor concentra mai mult pe tot ce ține de zona financiară și vor încerca să identifice limitele și neajunsurile din această zonă.

CAPRICORN

Relațiile parteneriale ale Capricornilor pot avea de suferit din cauza Lunii Pline în Rac. Acestea nu se pot dezvolta, iar o afirmare este aproape imposibilă.

VĂRSĂTOR

În ceea ce îi privește pe Vărsători, Luna Plină în Rac din 10 ianuarie poate afecta axa sănătății acestor nativi. Psihicul lor  va avea de suferit și se pot dezvolta o serie de afecțiuni care nu vor ceda în fața unui tratament clasic.

PEȘTI

Peștii se confruntă cu o criză interioară din cauza Lunii Pline în Rac. Cei născuți în această zodie pot trece prin momente grele în care vor simți nevoia să se regăsească sau să se vindece după ce au trecut printr-o despărțire.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

3 zodii care se îmbogățesc în 2020. Este anul lor de glorie!

Care este vibrația anului 2020? Iată cum ne va influența viața acest aspect!

ÎN EXCLUSIVITATE: HOROSCOP 2020, SEMNE BUNE ANUL ARE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop