Previziuni Urania pentru perioada 15-21 septembrie 2018. Accent pe zodia Vărsătorului

Previziuni Urania pentru perioada 15-21 septembrie 2018

BERBEC

Între 15 și 17 septembrie la prânz, perioadă de entuziasm cu privire la un proiect de viață, mai ales în ipostaza studiilor sau a activităților care permit progresul prin cunoaștere, din care, uneori, străinătatea este o condiție sau, măcar, o aspirație. Nativii tineri, la început de drum, își vor face planuri de viață ambițioase, uneori, lipsite de realism sau de-a dreptul fanteziste.

Între 17 septembrie, după ora 14:08, și începutul zilei de 20 septembrie, cariera va ridica din nou probleme care îi vor obliga, mai ales pe cei maturi sau în vârstă, să devină prudenți și circumspecți în fața situațiilor drastice, în fața atacurilor și a luptei pentru putere declanșate de rivalii care le râvnesc locul, funcția, statutul, drept pentru care sunt subminați, ceea ce face, astfel, și mai dificilă, riposta nativilor. Tenacitate, răbdare și rezistență la stres dar cu un consum destul de mare de energie. Între 20 septembrie, după ora 02:52, și 21 septembrie, etapă șubredă în privința relațiilor cu prietenii.

Se conturează surprize neplăcute; Berbecii se vor afla în împrejurări bizare din cauza inițiativei neinspirate a unui cunoscut. Nu sunt excluse dialogurile deplasate, certurile și schimburile de cuvinte aspre născute dintr-un fel greșit de a înțelege afirmațiile sau formulările nativilor pe care le vor răstălmăci din rea credință sau, pur și simplu, din cauza unei limite în gândire.

Întreaga săptămână, se conturează posibilitatea unor dialoguri (explicații, cereri, negocieri) cu privire la regimul muncii și salarizării; chestiuni organizatorice. În planul sănătății, consult medical, dialog pe o temă de sănătate. Casa a VII-a a beneficiilor materiale este învăluită în impresii false; abordare ambiguă, vag incorectă sau vicioasă ca disponibilitate față de artificiile care le-ar permite să intre mai repede în posesia unor bunuri sau sume de bani.

Citește restul zodiilor pe www.libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal