Presupusa iubită a lui Ion Țiriac, primele declarații despre relația cu milionarul: „Ne vedem când e nevoie”

O bună perioadă de timp s-a zvonit că Ion Țiriac s-a iubit cu Irina Deleanu, fostă gimnastă. Milionarul român nu a făcut nicio declarație pe marginea acestui subiect, însă ea a lămurit acum situația.

Irina Deleanu a dezvăluit că între ea și afacerist este strict o relație de prietenie, una bazată pe respect. El a ajutat-o mult când fiica ei a avut probleme de sănătate. „Este adevărat că m-a ajutat de-a lungul anilor. Și mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani și face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate.

A încercat și la Houston, și la Geneva și la renumitul Institut de Diabet din Stuttgart să se găsească o soluție pentru a nu mai face insulină, dar răspunsul a fost același. Diagnosticul este confirmat, și nu există alte tratamente. Tot ce mănâncă e cântărit, glicemia mereu măsurată. Sportul o ajută, dar nu poate face de performanță. Efortul mare îi dăunează', a declarat aceasta pentru playsport.ro. 

Ea a mai recunoscut că se vede des cu Ion Țiriac, dar doar la întâlniri de afaceri sau evenimente oficiale.

 „Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac? Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines', a spus Irina Deleanu pentru aceeași sursă.

Irina Deleanu are 44 de ani și este fostă sportivă de gimnastică ritmică, medaliată cu bronz la Campionatul Mondial în proba de coardă, în 1992.

Irina Deleanu a ajuns în sala de gimnastică tocmai pentru că s-a născut în aceeași zi cu Nadia Comăneci, mai precis pe 12 noiembrie. „Născută fiind în aceeași zi cu Nadia, bunica mea și părinții și-au spus că poate e momentul să încep gimnastica. Am ajuns însă la gimnastică ritmică, unde, în urma unei selecții, s-a constatat ca aveam trăsături și calități pentru gimnastica ritmică.

Așa că am rămas acolo, am fost fascinată de toate obiecele pe care le-am găsit, panglică, cerc, coardă, minge, măciuci. Pentru mine, gimnastica ritmică a însemnat viața, un mod de exprimare, ramura sportivă în care am simțit că trăiesc', a mai povestit Irina.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete