Președintele SUA, compliment pentru vedeta de reality show Kim Kardashian

Kanye West, soțul vedetei de reality show Kim Kardashian, plănuiește în continuare să preia funcția de președinte în 2020, iar Donald Trump, chiar dacă nu are nimic rău de spus despre el sau despre soția sa, cu siguranță nu îl susține să obțină votul.

În ciuda celor menționate anterior, Trump a vorbit frumos despre Kim, recunoscând că îi place pe ea și pe Kanye „foarte mult”. Acesta a împărtășit, în timpul unei conferințe de presă, că vedeta TV are „o inimă bună”.

Președintele SUA, compliment pentru vedeta de reality show Kim Kardashian

„Îmi place de soția lui”, a spus Trump, conform wionews.com, adăugând că „soția lui Kanye a recomandat ca anumiți oameni să fie eliberați din închisoare. Erau acolo de foarte mult timp. Nu ar fi trebuit să se întâmple asta”.

Atunci când a fost întrebat dacă a avut vreo implicare în candidatura lui Kanye, acesta a negat.

Kanye și-a șocat fanii în ultima perioadă, după anunțul că va candida la președinție în 2020. Ultimele săptămâni au fost surprinzătoare atât pentru fani, cât și pentru familia rapperului, bărbatul suferind un episod de bipolaritate.

A mers într-atât de departe încât să ceară divorțul live, după ce a acuzat familia soției sale că l-ar fi ținut închis în ferma lor din Wyoming.

Cuplul ar discuta de ceva timp despre divorț, dar l-ar fi amânat pentru cei patru copii pe care îi au împreună. Totuși, lucrurile au luat o întorsătură urâtă când Kanye a început să dezvăluie dramele familiei, la sfârșitul lunii iulie.

Kim a confirmat că soțul ei suferă de bipolaritate și a rugat publicul și fanii să ofere spațiu familiei în această perioadă grea.

Redactat de Ana Maria Niță-Bungrezeanu

Citește și:

De 22 de ani este căsătorit cu fiica adoptivă a fostei sale iubite! Cea mai scandaloasă poveste de dragoste de la Hollywood

Avea doar 26 de ani și era însărcinată în aproape 9 luni când a fost ucisă! Crima care a zguduit o lume întreagă

Problemele de sănătate au împiedicat-o pe Anca Serea să fie alături de fiica ei Sarah în ziua în care a împlinit 13 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete